Skoda Kodiaq

Ford подмладява североамериканската си гама

Ford Bronco

Ford Bronco

Реклама Honda ZR-V
Ford обяви, че до 2020 година, компанията ще предложи на североамериканските потребители най-младата продуктова гама на местния пазар. От компанията споделят, че от актуалната средна възраст на моделите от 5.7 години, тя ще спадне на 3.3 години, като за целта ще бъде подменено 3/4 от портфолиото на марката и ще бъдат добавени четири нови SUV и пикап модела.

През следващите години Ford ще заложи на хибридизацията на портфолиото си, до края на следващата година всички нейни пазарни предложения ще предлагат 4G интернет свързаност, а в модификационната гама ще бъде включена и новата система Ford Co-Pilot360, която стандартно ще предлага система за автоматично задействане на спирачната система в случай на опасност от удар, както в предната така и задната част на автомобила, така и страничните.

През тази година, Ford ще въведе в гамата си 3.0-литров Power Stroke дизелов двигател за F-150 и ще обнови F-150 Raptor, а през следващата на местния пазар ще бъде лансиран Ranger, нов F-Series Super Duty, Escape и Explorer (Explorer ST). През 2020 година, F-150 ще получи хиббридна задвижваща система, а до този момент ще станем свидетели на появата на изцяло новото Bronco, както и на изцяло нов малък офродър.

През 2020 година, Ford ще стартира продажбите и на нов спортен електрически модел, който ще бъде първия от общо шест, които марката ще лансира до 2022 година. Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Авто глобус Honda

Honda оглавява изложба по време на Седмицата на дизайна в Милано

Мар 29, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Техника /Technics Дизайн / Design Екология /Ecology BMW

BMW Vision New Class X - видео

Мар 28, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Citroen

Citroen атакува Индия и Южна Америка с Basalt (Видео)

Мар 27, 2024