Камък по автобус №108! Кой потроши стъклото?

Няколко пътници са се возили, но сред тях няма пострадали
16 мар 2018 08:50,
16
Камък по автобус №108! Кой потроши стъклото?
Снимка: Facebook

Неизвестни хулигани са хвърлили камък и са счупили прозорец на автобус, движещ се по линия №108 в столицата.

Първоначалните информации бяха за стрелба по превозното средство, но те не се потвърдиха, съобщи БНР.

Инцидентът е станал минути преди 22.00 ч. на спирка на ул. "Надежда" в кв. "Люлин".

Докато автобусът е бил там, неизвестен е хвърлил камък по едно от стъклата на превозното средство. В резултат на това прозорецът е бил счупен.

В този момент в автобуса е имало няколко души. Никой от тях не е пострадал.

Шофьорът е отишъл в 9-о РПУ, за да заяви инцидента. Полицията издирва извършителите на погрома.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Маааангал преди 6 години
Чандала е счупил джама за собствен кеф! По същата причина се заравя в ***. Чандала е ***. Често променя външността си като напоследък се прави на правоверен. Няма да се промени, но може и трябва да бъде пратен при Аллах за да му служи!
10
0
 
3
 
! Отговори
Pushkarov преди 6 години
Kasmet e izvadil, ne sam bil tam...:-)
9
0
 
13
 
! Отговори
Товасе случва преди 6 години
от десетилетия в онзи район. Подрастващи от едно определено малцинство се забавляват, като хвърлят камъни по движещи се коли на градския транспорт. Правят това посред бял ден и неведнъж е имало инциденти със счупени стъкла.Снощният случай може да е бил дело на лице над 18 г. В други сайтове хора се оплакват, че в същия район и нашенското малцинство, и бежанци се "забавляват" като тормозят минаващи българи и движещи се коли, включително и като хвърлят камъни.Защо МВР нищо не прави? Докога така?
8
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 6Ако това, което пишете, е истина, можели сте веднага да реагирате адекватно. качилият се ученик е бил в трамвая до вас. Трябваше да настоявате ватманът да не отваря вратите, докато не дойде полиция и след това синковецът щеше да си каже кои са тези негови "врагове" или "приятели, които го изпращат с камъни. И откъде сте сигурен, че тези юноши са били ученици от този техникум?
7
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия "неизвестни хулигани" преди не ги ли наричахте "младежи"? Като ги хванат, ако БХК скочи да им защитава прават, ще стане ясно какви са. БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!
6
1
 
16
 
! Отговори
Тато из Правец преди 6 години
Араби от Махалата са ! Те хвърляха камъни по време на Интифадата...
5
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В началото на седмицата ми се случи същото. Ученици от строителния техникум "изпратиха" качил се техен съученик в трамвая със залп от камъни на пъпа на София. Слава богу стъклата останаха здрави. Изпуснато поколение, от което не ни очаква нищо добро.
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой тези "шведите"
3
5
 
17
 
! Отговори
lol преди 6 години
като гледам хубавите надписи с маркер на вратата, едно потрошено стъкло едва ли ще промени облика на тази ***.панелните таласъми нищо не заслужават. само мизерия и каруци. каквото нормално се направи, веднага се освинва, нарочно, за да изглежда като ***. на панелния таласъм това му харесва
2
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В повечето сайтове пише, че по автобуса е стреляно. Дори има снимки на дупките от куршуми - общо 4 на брой.Иначе е добре, че няма пострадали.
1
7
 
28
 
! Отговори
Свидетел преди 6 години
Не беше така, аз видях!Шофьорът беше виновен за всичко. Камъкът си летеше съвсем мирно, а шофьорът нарочно извъртя автобуса така, че да го удари! Камъкът падна, силно ударен, но понеже няма глас, не можеше да се защити. И сега шофьорът се опитва да прехвърли вината на него!