Джейми Оливър и BILLA канят децата в една чудна градина

Тайното място, което кара малчуганите да търсят здравословна храна
Спонсорирано съдържание | Обновена: 16 мар 2018 11:39 | 15 мар 2018 14:56,
Джейми Оливър и BILLA канят децата в една чудна градина
Снимка: Billa

Тази пролет BILLA и Джейми Оливър канят децата в "Градината на Jamie" - тайното място, което ще накара малчуганите да повярват истински в мисията за по-добра и здравословна храна. Световноизвестният готвач и веригата супермаркети обединяват усилия и ни показват по един забавен и интригуващ начин какви са правилата на здравословната кухня, как да си приготвим питателна вечеря и кой е перфектният сандвич за следобедната закуска.
 
И ако до вчера броколите и морковите са били "персона нон грата" в чинията на вашия малчуган - не се безпокойте. BILLA и Джейми Оливър съставиха страхотен албум със стикери, който по забавен и нетрадиционен начин кара децата да открият света на здравословната храна.
 
От страниците на това специално издание, в което има истории за зеленчуци, витамини, малки домашни трикове и супер вкусни рецепти, ще разберем и малко повече за света на растенията, за плодовете и за това колко е важно да хапваме правилно приготвена храна.
 
Специалният албум със стикери "Градината на Jamie" вече е в супермаркети BILLA на цена от 2.99 лв., а най-запалените фенове на звездния кулинар ще имат възможността да съберат колекция от 96 атрактивни стикера – някои от тях светят, други имат аромат или се променят при затопляне и замразяване. Всеки клиент на BILLA получава като подарък пакет с 4 стикера при покупки на стойност над 15 лв.
 
И ако някои предизвикателства от "Градината на Jamie" са прекалено сложни за вашия малчуган - не се срамувайте - запретнете ръкави и му помогнете, защото даже да е предназначен за най-малките, албумът е изключително забавен и за родителите, които все пак не са забравили, че някога и те са били деца.
 
И понеже едно е да разказвате на детето за приказния свят на растенията и това колко са полезни те, а съвсем друго е то само да се убеди в магията, наречена природа, Джейми Оливър и BILLA създадоха специална мини оранжерия, която всеки малък естествоизпитател може да има в дома си. В комплекта има всичко, което ви е нужно, за да засадите своята семейна мини леха, която да отгледате с много любов, заедно със своето дете.
 
Позволете му да зарови пръстчета в рохкавата почва и да засади само няколко семенца босилек, а после да полива своята оранжерия и да чака подправките да пораснат. Така то най-добре ще разбере каква е мисията на зеленчуците и полезните съставки в храната. Броколи? Тази дума вече няма да е толкова страшна!
 
Вкусната пролет на BILLA и Джейми Оливър тепърва предстои - не пропускайте да зарадвате любимите си хора с качествена и полезна храна и не забравяйте, че здравето може да бъде и въпрос на избор.


Още от

Спонсорирани публикации