Зверство! 64-годишен блудства с 8-годишно момиченце

Гаврата станала на етажна площадка на кооперация в жк "Връбница 2"
15 мар 2018 11:23,
22
Зверство! 64-годишен блудства с 8-годишно момиченце
Снимка: архив, Булфото

64-годишен мъж е задържан за блудствени действия с 8-годишно дете, съобщиха от Прокуратурата.

Гнусната гавра била извършена на 13 март, около 19 часа вечерта, на етажна площадка на кооперация в столичния жк "Връбница 2".

Тогава Димитър Радославов приклещил 8 годишната И. и извършил с нея непристойни действия, уточняват от държавното обвинение.

Предвид високата обществена опасност на деянието и извършителя, наблюдаващият прокурор е постановил задържането на Радославов за 72 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Зверство еАма ако детето е ромска булка,смятат го за " културна особеност"На 12 години не е по- голямо, а ги женят поголовно.
8
1
 
1
 
! Отговори
ПОразени милиони дец преди 6 години
Педофилските камери инсталирани в училища,градини и ясли увреждат тежко децата.една от целите е срив на имунна система и заразяване с *** вкл в очите.пострадали са десетки хиляди учители..НАгло престъпаната техника внедрена НЕЗАКОННО Подържа системи за индивидуално следене обемно сканиране и увреждане поименно на милиони жертви едновременно..Следят и центрират както *** така и био импланти ,микро и нано скенери и чипове подавани на децата с цел трайни нелечими увреждания..
7
3
 
0
 
! Отговори
Внимателно преди 6 години
МНого да се внимава с набеждаването на Мъже за ласки с момичета..В много държави природата ползва мъже за лекуване на бъдещи човешки майки с ласки вкл с специално изработена лечебна семенна течност.Ухажването е подсъзнателно внушено.обикновенно се оказва че бъдещите човешки майки имат *** в полови органи ..страшни ***..лекуват се с мъжки ласки от древноста.. тежко са пострадали много региони от древни жестоко вредни оръжия .Имало е региони с милиони убити от нано форми на ***..П
6
1
 
0
 
! Отговори
АМАН преди 6 години
Нагли престъпници на власт увреждат милиони деца с терористични педофилски камери закупени с ограбени милиарди от народа на БЪлгария.>Всички деца имат трайни нелечими увреждани яот педофилите на власт.КАмерите са нагло вредно оръжия за масово и индивидуално увреждане вкл снабдени са със СПИН АКтиватори..ЗАБРАНЕНИ СА ЗА ПОЛЗВАНЕ ОТ ОСНОВНИЯ ЗАКОН
5
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
72 часа и после ай по живо по здраво.Гнусна държава.Ако не знаете тука за изнасилвания на деца се дават условни присъди.Има педофили с по 20.
4
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В затвора много ги обичаме такива. Митко, пиленце ... чакаме те ....
3
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този заслужава да живее 100 години, лежейки върху бръснарски ножщета във вана с урина, че етанолът ще го напие!
2
1
 
41
 
! Отговори
... преди 6 години
Мога да ви покажа едно клипче, как един го убиха с брадва и камъни в главата точно след такъв инцидент... По-добре да не излиза, защото, ако се случи с моита дъщеря, ще го режа парче по парче...
1
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да не го освобождават изобщо от ареста и веднага да му повдигнат обвиненията! Съд и максимална присъда без право на обжалване! Той е опасен за обществото и следва да си понесе наказанията! Дано психолозите успеят да спасят детето, доколкото е възможно след ужаса, който е преживяло!!!