Lasurit eshop

Sbarro 4x4+2 или Porsche Cayenne в кошмарен облик - видео

Sbarro 4x4+2 или Porsche Cayenne в кошмарен облик - видео

Sbarro 4x4+2 или Porsche Cayenne в кошмарен облик - видео

Реклама Honda ZR-V
Дизайнерското ателие Sbarro реши да изпъкне сред масата експонати на автосалона в Женева с нещо необичайно. И успя да представи нещо наистина необичайно, но много кошмарно – преработен Porsche Cayenne с име Sbarro 4x4+2.

Типично условие за един концептуален автомобил е да предложи поглед към някакво автомобилно бъдеще, дели по-далечно или по-близко. Но тук не става дума за нещо подобно, а за някаква паралелна измислена автомобилна реалност, където автогодзилата смятат за нормален автомобил.

Там навярно е нормално да се използва радиатор за сушене на дрехи и хавлии от хотелска баня за предпазна радиаторна решетка, както и използването на греда вместо нормална автомобилна врата.






И докато външният вид донякъде може да се оправдае, е трудно да си представим какви са пътните условия в паралелната Сбаро-реалност, че да има нужда от време на време от допълнителен комплект от две гуми, без да има някакво задвижване за тях. Нещо подобно се използва при тировете на земята, но те се ползват за измама на пътните служби, маркирайки по-голяма контактна площ при по-високо натоварване, а когато няма товар за икономия на гориво. И навярна пак в Сбаро-реалността основното хуманитарно сдружение е тройката, което пък звучи модерно в съвременния джендърен натиск... Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили NIO Smart

NIO с две премиери на Auto China 2024

Апр 16, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Honda

Honda показа новите си електромобили за Китай

Апр 16, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли DS DS Automobiles

DS Automobiles с хибридна технология за DS 3 и DS 4

Апр 16, 2024