New Dacia Duster

Италия Моторс откри първия MOTOPLEX в България (Видео)

MOTOPLEX Sofia

MOTOPLEX Sofia

Реклама Honda ZR-V
Тази вечер се състоя официалното откриване на първия в България специализиран шоурум MOTOPLEX на територията на България.

Комплексът на Италия Моторс- единствен и ексклузивен вносител на мотоциклетните марки на Piaggio Group за страната, събира на едно място култовите мотоциклетни марки Piaggio, Vespa, Aprilia, Moto Guzzi, Derbi и Gilera, и има за цел да превърне съоръжението в най-популярния и разпознаваем мотоциклетен хъб в страната. За целта, MOTOPLEX Sofia предлага на своите клиенти най-новите мотоциклети от моделната гама на шестте марки, оригинални аксесоари и резервни части, гаранционен и извънгаранционен сервиз, както и типична италианска обстановка в столицата (улица "Лъчезар Станчев" №5).

“Днес отбелязваме откриването на първия MOTOPLEX в България, след като през миналата година Piaggio Group гласува доверие на София Франс Ауто да обедини под един покрив всичките й двуколесни марки, а също така предостави възможността да представляваме и лекотоварната гама”, сподели по време на официалното откриване Стоян Желев, изпълнителен директор на София Франс Ауто. “Това е огромно доверие, защото както всички знаете Piaggio Group е най-големият двуколесен производител в Европа. Това е голяма отговорност за нас и ние ще направим всичко по силите ни, за да представляваме достойно тези марки и да предоставим на всички фенове тези марки”.



“Изключително вълнение е откриването на всеки един MOTOPLEX комплекс”, коментира по време на откриването Маурицио Карлети, изпълнителен вицепрезидент Piaggio регион EMEA. “Нашата амбиция за България е да продължим да растем и да внесем в България културата на две колела. Ние искаме да растем, но не искаме да растем на всяка цена. Искаме да растем качествено. Имено поради тизи причина избрахме Италия Моторс за наш партньор, защото те споделят нашата идея, че трябва да растем бавно, но качествено”.







Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии