Lasurit eshop

Автосалон Женева 2018: TECHART вади тежката артилерия

TECHART GrandGT Supreme

TECHART GrandGT Supreme

Реклама Nissan X-Trail
Специалистът в областта на тунинга на автомобили с марката Porsche разпространи първата информация за новостите, които ще представи на щанда си на международното изложение в Женева в началото на следващия месец.

Основният акцент от TECHART на женевското изложение ще бъде новата програма на компанията за доработка на Porsche Panamera Sport Turismo, като тя ще бъде демонстрирана с помощта на уникална версия GrandGT »Supreme«. От тунинг фирмата коментират, че в автомобила са съчетани по върхов начин спортното и луксозното, като за постигането на това те разчитат на уникален нов екстериорен пакет, 22-цолови TECHART Formula IV джанти, спортна изпускателна система, за изработката на която са използвани титан и карбон, ексклузивно Racing Green цветово решение на външността и други.

По отношение на интериора на GrandGT »Supreme«, дизайнерите на TECHART са извършили истинско чудо, тапицирайки всички повърхности с естествена кожа, като единственото изключение е изпълнението на пода, в което обаче също има елементи от кожа.

TECHART GrandGT »Supreme« ще бъде демонстриран и с доработен задвижващ агрегат, максималната мощност на който достига 640 конски сили, а въртящият момент 900 Нм. Въпреки внушителните си габарити и тегло, ексклузивното комби е в състояние да предложи възможност за ускорение от 0 до 100 км/ч за скромните 3.4 секунди, а границата от 200 км/ч “пада” само за 8.3 секунди.

От TECHART обещават също така, че на салона в Женева ще бъдат представени и нови възможности за доработка на Porsche 911 GT3, Macan и други. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус Тунинг MANSORY Porsche

MANSORY представи провокативното кабрио P9LM EVO 900. Ще има само 7 бройки

Апр 09, 2024
Авто Новини Тунинг Opel

Irmscher Opel Astra IRC

Апр 01, 2024
Авто Новини Авто глобус Тунинг BRABUS KTM

BRABUS е тунинг компания на годината. За 18-ти път

Апр 01, 2024