Гавра с бездомник! 14-годишен го бие и убива, друго дете снима!

Клошарят бил нападан от момчетата няколко пъти, последният - фатален
Обновена: 23 яну 2018 11:10 | 22 яну 2018 17:04, Камелия Цветанова
244
Гавра с бездомник! 14-годишен го бие и убива, друго дете снима!
Снимка: Булфото, архив

Заради жестоко убийство на бездомник прокуратурата във Варна привлече като обвиняем 14-годишно момче.

53-годишният Красимир Куртев е издъхнал след брутален побой, а убиецът му е в ареста за 72 часа, уточниха от държавното обвинение.

Съучастник на задържания е 13-годишно малолетно момче, което не може да носи наказателна отговорност по закон и заради това е пратен в Дом за временно настаняване на малолетни и непълнолетни извършители на престъпления.

Бездомникът бил намерен в безпомощно състояние в района на пазара до блок 20 в кв. "Владиславово" във Варна. Случаен минувач повикал Бърза помощ.

Лекарите са установили, че по тялото на клошаря имало видими следи от наранявания.

Аутопсията на тялото е показала, че смъртта е настъпила вследствие на тежка черепно-мозъчна травма. Починалият е и със счупени ребра, причинили разкъсване на вътрешните му органи.

Зад смъртта му стоели две момчета на 14 и две на 13 години. Разследващите са категорични, че извършители на тежкото криминално престъпление са 14-годишният Д. Ж. и 13-годишният му съучастник К. М. 

Засега не е установена вина на останалите две момчета - едното от които снимало грозната сцена на зверския побой, а другото наблюдавало случващото се.

На 16 януари 2018 г. момчетата се скарали с бездомно живеещия Красимир. На следващия ден го набили.

Три дни по-късно двете момчета отново го нападнали като този път боят се оказал фатален за бездомника.

Досъдебното производство е образувано за умишлено убийство по особено мъчителен начин, извършено в съучастие и по хулигански подбуди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


244
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
181
0
 
2
 
! Отговори
83 преди 6 години
е такива подобни *** ги има и в софия късно вечер ,по центъра и в градскит транспорт например автобус 83 от красно село до илиянци ...ама закона ги пази щот са гласоподаватели и единственото решение е акто селзат на спирката кога нема други хора
180
0
 
3
 
! Отговори
Иван преди 6 години
До АнонименОт теб трябва да изчистят града, *** нещастен!
179
0
 
4
 
! Отговори
Биляна преди 6 години
До МихаилТи не можеш да членуваш "доказателствоТО", "неЩо", "тоЙ", "не е наред" правилно (да не говорим за пунктуация), та ми говориш кое имат и кое нямат право да решават. Престъплението е било заснето, какво по-голямо доказателство ти трябва от това?!Това не са деца, а *** и заслужават сега да ги вкарат в затвора и да ги бият на техен ред.
178
8
 
3
 
! Отговори
Михаил преди 6 години
Без доказателство нямат право да решат да лежи в затвор първо тои е 13-14 г. Няма как да мисли да го убие. Нещто не в наред търсете доказателство то ..
177
0
 
5
 
! Отговори
Смърт за него и на ц преди 6 години
Смърт за него и на цяалото му семество
176
0
 
3
 
! Отговори
Даката преди 6 години
а къде е видеото ?
175
0
 
4
 
! Отговори
Osil преди 6 години
Ko kaza patriarha po temata?! Ili toi e zaet i sa moli za polata si?!
174
2
 
20
 
! Отговори
Загрижен преди 6 години
Тези "невинни" момчета не се назовават по име и не им се разкрива произхода им или социалната група от послушните "джурналисти" заради обща забрана. Почти съм сигурен, че това не са нашите деца. Ако всички такива случаи се регистрират с определените социални групи ще се забележи кои най-често извършват престъпления, а така статистика няма. Това е преднамерено и част от заговора за унищожението на българското племе. "Балкхара" е златна зема и някой иска да е празна.
173
0
 
27
 
! Отговори
rainforest преди 6 години
На тия *** и родителите са за затвора!!! 13,14 годишни.... от какъв *** са отгледани?!
172
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тук в щатите тези ще бъдат съдени от жури при което доживотния затвор не им мърда първо ще лежат в детски затвор до пълнолетие и после панделата
171
0
 
22
 
! Отговори
Ангел преди 6 години
Бъдещи бездомници убили бездомник.Да се учат ,че след време ще трябва да се бият за по големия кашон във варела.
170
2
 
32
 
! Отговори
I hate gipsy преди 6 години
Не трябва да се оставят тези на свобода.Това,че са на по 13/14 години не трябва да се взема под внимание,защото в крайна сметка те са убийци.Ако сега са извършили толкова жестоко престъпление,то няма начин в един момент да не решат да не повторят.Трябва да има присъди като в Сащ-щом убиеш човек умишлено и по толкова жесток начин,да получиш примерно между 94 години и доживотна,без право на замяна.А това,че са *** не ме изненада,защото до това води половото сношение между роднини-аномалии.
169
0
 
35
 
! Отговори
Дддд преди 6 години
Трябва да ги натикат сега в затвора нищо че не са пълнолетни
168
2
 
34
 
! Отговори
Lina преди 6 години
Чета доста коментари, че въпросните били ц.иганчета. Щом това ви успокоява. Истината е, че и ВАШИТЕ деца тормозят някой в училище,защото могат да си го позволят. Телефона на сина ми беше потрошен и покрит, заедно с несесер и въпросните родотели,вместо да се засрамят от постъпката на "произведенията" си изкараха, че сина ми си е изгубил телефона. Докато толерирате м.зерията в себе си,така щее
167
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен> Създадохме митичния образ на мутрата и мафиота. В очите на пубертетите те са пример за подражание. Връщане назад няма. Нужни са крути мерки за изграждане на ново поколение с ценности и морал.Късно е чадо, положението е отдавна изтървано. И така ще върви и все по на зле - докато народа един ден не хване вилите и не почне да линчува
166
0
 
23
 
! Отговори
Mariec преди 6 години
Щом деца извършват убийство,значи са убийци!често сме свидетели,или четем за насилие от деца и не само.но запитвате ли се защосе случват такива неща?всички се нахвърлят спонтанно , но не се търси причината.цялата ни управленска система от горе е прогнила,от там и ценностната ни се е разпаднала тотално.
165
1
 
26
 
! Отговори
Етноса преди 6 години
Етноса е ясен днес прокурора на Варна каза по новините кой е етноса
164
2
 
26
 
! Отговори
Кирил преди 6 години
сутринта в сутрешния блок казаха че децата СА от етнос, какъв не уточниха но и не мисля че е необходимо да уточняват, то е ясно
163
1
 
30
 
! Отговори
AVE! преди 6 години
Закрийте държавата!България се превърна в диспансер за психично болни.И без това след двадесет години циг_нските орди ще довършат последните българи.Живеем във времената на последните българи.
162
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Децата с инициали са от *** кой етнос?Закото на българчетата им публикуват и снимките и адресите.Сега тия *** са малолетни.После след затварянето им ще станат *** и пак няма да ги лови законът.Да се чудиш в Парламента кой работи, та законите са негодни за употреба