New Dacia Duster

Направиха разкошен кемпер на базата на Volkswagen Transporter

Яну 22, 2018
Направиха разкошен кемпер на базата на Volkswagen Transporter

Направиха разкошен кемпер на базата на Volkswagen Transporter

Реклама Peugeot 408
Създателите на кемпери ползват за основа на творенията си най-различни автомобили. Много интересна разработка представиха от каросерийното ателие Jumos от Джакарта, Индонезия. Техният кемпер е развит на базата на Volkswagen Transporter и донакъде напомня охлюв, което е и основание за името му.

Силно скосеният и почти полукръгъл покрив се съчатава добре с дизайна на страниците и задната част, изпълнени в стила на първия Volkswagen Transporter Т1. Полезната вътрешна площ се разширява с помощта на специална сгъваема палатка на покрива.

Много интересен е и вътрешният дизайн, предлагащ доста изненади – грамаден кожен диван, трансформиращ се в креват, кухненска гарнитура с мивка и газов котлон, хладилник с огромна вградена емблема на Volkswagen. А на пода е залепена истинска керамика. Особен уют на интериора придават панелите от натурално дърво, книжните лавички и изкусно монтираните LED-телевизори.

Каросерийното ателие Jumos се занимава именно с доработка на Volkswagen Transporter T1 и T2, като си използват не само фургони, но и микроавтобусите с 11,13,15 и 23 прозореца, ако броим и малките над основните. През януари 2016-а година Jumos представи удължен почти два пъти микроавтобус - от 4,3 до 7,25 м. Тази машина беше с добавена трета ос, а инвестициите в нея са възлезли на 30 000 долара. Колко са били те в новото им творение не се съобщава, но отчитайки оборудването и преустройствата, сумата в никакъв случай не е по-малка. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус Тунинг MANSORY Rolls-Royce

MANSORY "оправи" и електрическия Rolls-Royce Spectre

Апр 24, 2024
Авто Новини Авто глобус Тунинг BMW

MANHART показа униката MH2 GTR II

Апр 22, 2024
Авто Новини Авто глобус Тунинг MANSORY Porsche

MANSORY представи провокативното кабрио P9LM EVO 900. Ще има само 7 бройки

Апр 09, 2024