Lasurit

Първият Ford Mustang Bullitt 2019 се продаде за 300 000 долара

Ford Mustang Bullitt 2019

Ford Mustang Bullitt 2019

Реклама Peugeot 408
По време на емблематичния търг BARRETT-JACKSON SCOTTSDALE, първата серийна бройка на новия Ford Mustang Bullitt (VIN 001) беше продадена за внушителните 300 000 щатски долара. Цялата сума ще бъде предоставена на организацията Boys Republic, която се занимава с подпомагане на младежи, живеещи в рискова обстановка, и която е помогнала на легендата Стив Маккуин, когато е бил дете.

Ford Mustang Bullitt 2019 е създаден в чест на 50-та годишнина на легендарния филм Bullitt, с неговата емблематична и почти десетминутна сцена с преследване по улиците на Сан Франциско, Ford възроди иконата Mustang Bullitt със специална лимитирана серия.

Автомобилът, който в състояние да развие максимална скорост от 260 км/ч, е оборудван с доработен петлитров V-образен, осемцилиндров двигател с максимална мощност от минимум 475 конски сили, наличен класически Dark Highland Green екстериорен цвят, стилни хромирани апликации, 12-инчов LCD инструментален блок, седалки RECARO с кожена тапицерия и уникален зелен шев, бяла топка на лоста на ръчната скоростна кутия, изпускателна система с активно управление на звука и други. Назад


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус

Екстремният DEFENDER OCTA с дебют на 3 юли (Видео)

Апр 25, 2024
Авто Новини Авто глобус Audi BMW MG Rolls-Royce Skoda

MG привлече Йозеф Кабан

Апр 25, 2024
Авто Новини Официални вносители- новини Авто глобус Rover

RANGE ROVER VELAR: СЪЗДАДЕН ДА БЪДЕ ЖЕЛАН

Апр 25, 2024