Opel Stock

OMV MaxxMotion Diesel за всякакви зимни условия

OMV MaxxMotion Diesel за всякакви зимни условия

OMV MaxxMotion Diesel за всякакви зимни условия

Реклама Opel Stock
OMV MaxxMotion Diesel осигурява надеждна работа на автомобила при всякакви зимни условия
Максимална мощност и защита на двигателя през зимния сезон
“OMV MaxxMotion Diesel е предпочитаният от мен, за всякакви зимни условия, дизел в България“, заявява Захари Бахаров

OMV MaxxMotion Diesel притежава отлични характеристики за надеждна работа на автомобила при всякакви зимни условия. Със специална формула, разработена в Австрия, висококачественият зимен OMV MaxxMotion Diesel не само осигурява безопасен старт дори при много ниски температури, но също така увеличава мощността на двигателя и удължава неговия живот. OMV България препоръчва зареждане с OMV MaxxMotion Diesel за максимална мощност и защита при всякакви зимни условия.

Зимният сезон изисква по-голямо внимание към качеството на горивото за оптимален старт и надеждно шофиране. OMV MaxxMotion Diesel е висококачествено гориво, разработено в Австрия от екипа за разработки на OMV и позволява отлично представяне на двигателя за всякакви зимни условия. С гранична точка на филтруемост до -33°C*, OMV MaxxMotion Diesel е перфектното решение за леко и безпроблемно шофиране дори и в студените зимни дни. Иновативната формула, разработена в Австрия на OMV MaxxMotion Diesel подсигурява чистота на двигателя и елиминира натрупаните отлагания и замърсявания, което води до по-добро изгаряне.

„OMV винаги е полагала непрекъснати усилия в създаването на иновации на пазара и в предлагането на отлично качество на продуктите и услугите. Всички горива, които продаваме на нашите бензиностанции подлежат на качествен контрол и са допълнително обработени със специални добавки, за да се гарантира, че достигат нивото на качество, съответстващо на изискванията на компанията. Отличните зимни характеристики на високия ни клас горива OMV MaxxMotion Diesel доказват, че шофьорите могат да разчитат на безпроблемна работа на двигателя на автомобила дори при леденостудени температури. Специална формула, създадена от екипа за разработки в OMV, прави това възможно.”, каза Петър Величков, управител на OMV България.

Зад новата кампания за зимните горива на OMV България застава популярният актьор Захари Бахаров: „OMV MaxxMotion Diesel е предпочитаният от мен, за всякакви зимни условия, дизел в България. Мога да разчитам на това, че дори при сурови студове, той позволява безпроблемен старт и работа на двигателя. Зимният сезон изисква по-голямо внимание върху качествата на горивото за оптимален старт и надеждно шофиране и затова се придържам към съветите на OMV за шофиране в зимни условия:
• Заредете с OMV MaxxMotion Diesel, за да поддържате надеждна работата на двигателя.
• Посещавайте редовно автомивката. За да предпазите автомобила от корозия, изберете програма, която почиства също така и пода на колата.
• Напълнете отделенията за охлаждаща течност и течност за чистачки с незамръзващи продукти. Зимната течност за чистачки OMV Caristal с нова формула и подобрени почистващи свойства предотвратява образуването на лед върху предното стъкло и поддържа функционалността на чистачките. Ясна видимост е това, от което имате необходимост през зимата!
• Редовно почиствайте предното стъкло и от вътрешната страна, за да предотвратите замъгляване.
• Проверете инструментите – стъргалка за лед, четка за почистване на сняг, въже, одеяло, вериги за сняг и т.н. – и ги дръжте под ръка. При нужда, ще намерите всичко необходимо в най-близката OMV бензиностанция.


* -33°C е стойността на граничната температура на филтруемост (Cold Filter Plugging Point) според стандарт EN 590. Предимствата зависят от превозното средство, начина на шофиране, техническото състояние на двигателя и се отнасят в сравнение с гориво, което отговаря на минимално локално изискване според EN 590. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии