Lasurit

LUMMA Design с впечатляваща доработка на Range Rover Velar

LUMMA Design Range Rover Velar

LUMMA Design Range Rover Velar

Реклама Honda ZR-V
LUMMA Design стана една от първите тунинг компании, които предлагат пакет за доработка на изцяло новия Range Rover Velar, в който са включени специален CLR GT екстериорен wide body пакет, нови 22- и 23-цолови алуминиеви джанти, карбонови апликации и други.

От LUMMA Design споделят също така, че в момента компанията работи по изцяло нова активна изпускателна система за Velar, както и с доработка на задвижващите агрегати за увеличение в максималната мощност.

CLR GT пакетът на LUMMA Design добавя 10 сантиметра към общата ширина на Range Rover Velar, което придава на луксозния автомобил още по-внушително излъчване. Автомобилът получава също така и изцяло нова предна броня с интегриран спойлер, задна престилка с вграден дифузьор, нов заден спойлер и други.

За интериора на Range Rover Velar, от LUMMA Design предлагат карбонов комплект, в който са включени декорации за панелите на вратите, предното тало и средната конзола, а апликации от въглеродни нишки могат да бъдат открити и по аеродинамичните елементи, предната решетка и други. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус Тунинг BMW

MANHART показа униката MH2 GTR II

Апр 22, 2024
Авто Новини Авто глобус Тунинг MANSORY Porsche

MANSORY представи провокативното кабрио P9LM EVO 900. Ще има само 7 бройки

Апр 09, 2024
Авто Новини Тунинг Opel

Irmscher Opel Astra IRC

Апр 01, 2024