Лекар на две - три големи питиета отиде на работа

Не е е преглеждал пациенти, те пък са подали сигнал в МВР
Обновена: 16 яну 2018 10:11 | 16 яну 2018 09:40, Камелия Цветанова
29
Лекар на две - три големи питиета отиде на работа
Снимка: Булфото, архив

Пиян лекар на 2-3 големи питиета беше задържан по време на дежурство в столичния квартал "Сухата река". Негови пациенти подали сигнал на телефон 112.

Дошлите полицаи установили, че алкохолът в кръвта на дежурния д-р Ангел Асенов, е 1,27 промила, съобщи д-р Атанас Пелтеков, управител на медицинска практика "Вигор".

Първоначално, лекарят отказвал да даде проба и се държал агресивно с полицаите. Той е задържан за 24 часа и ще му бъде повдигнато обвинение за хулиганство.

А чакащите пациенти са прегледани от друг лекар на медицинския център.

"Малко съм шокиран. За първи път имаме подобен инцидент изобщо, за първи път виждам лекар в такова състояние. Организирали сме този спешен кабинет от 15 години, подобен инцидент не сме имали. Затова ни дойде малко като шок. Но, честно казано, трудно намираме хора, които имат желание да работят в такъв кабинет", заяви д-р Пелтеков пред Нова тв.

Според него д-р Асенов е изпил около 200 – 280 милилитра твърд алкохол преди да отиде на работа. Ставало въпрос обаче за прецедент, а не за рецидив.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само на две три ми те пияъ и карат жипове постоянно
23
1
 
1
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Като няма кой да го замести нека да ни избие.Баси логиката.Навремето един такъв "списиалис"щеше да ме умори.Една седмица ми дава аспирин и витамини.Добре че отидох в болница (платен преглед)да ми открият пневмонията.
22
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ха,че то в казармата стрелбите с танковете не започваха преди офицерите и старшините да закусят с водка.А зимата в полевиятСофия парк,обслужването на машините просто не можешее да се извършва ако не се пие.-15 с вятър,а работата е от тъмно до тъмно.Не пийнеш ли,си чао....
21
2
 
5
 
! Отговори
Професор преди 6 години
Без пиене не може да се работи. Аз преди да пиша всяка вечер обръщам една бутилка водка с буркан кисели краставички и два кренвирша. Иначе просто ми треперят ръцете.
20
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Понякога и полицията ,да отчитат дейност,се държат крайно противно и провокативно.
19
0
 
4
 
! Отговори
Един българин преди 6 години
До: номер 4Когато карам кола винаги съм спокоен и хладнокръвен като Сфинкс!И не, никога не пия алкохол когато карам!В смисъл пия по принцип, но карам едва когато напълно ми изветрее и последната капка от кръвта о съзнанието!Като карам съм винаги трезвен като кисела краставичка!
18
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Но, честно казано, трудно намираме хора, които да искат да работят...Ти да видиш!!!Ми - за толкоз пари, толкоз работа!Лекарите в някои африкански държави получават по-големи заплати от нашите.Страни, които Доналд Тръмп нарече... нали знаете как?А нашата каква е тогава?
17
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Личните лекари са ненужни !!! Нищо не помагат,нищо не лекуват,освен настинки .Стават само да ви дадът направление или болнични.
16
4
 
7
 
! Отговори
RE: АЗ преди 6 години
Ели,Може би сте прав/а, след като сте индикирал/а подобно поведение, защо не сте подал/а устен сигнал, (за да не фигурира в биографията на д-р Асенов) до управителя на въпросното ДКЦ? Не ми харесват слова като "фиркан и неадекватен". Не знаете каква е трагедията на този човек, лична, професионална. Била Ви е предоставена възможност, да предотвратите неприятен инцидент, и да помогнете дипломатично на непознат човек.Не сме застраховани от негативни обрати в битието си, тогава са важни Човеците!
15
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не оправдавам доктора но и не го обвинявам. При този наш "хубав" живот, кой знае какъв му е живота. Лекари не останаха вече. Тези които знаят език, избягаха. Тук останаха застарелите и те намаляват. С голяма лекота се нахвърлят върху него, но нека не се съди без да се знаят причините. И ако го изгонят, ще намерат ли заместник?
14
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Познавах един прокурор,който не можеше да се приспособява трезвен с жестоката действителност наоколо.Може би и с лекаря е така.
13
2
 
33
 
! Отговори
Хахахаха преди 6 години
Крадците и наркоразпространителите с инициали, а докторите с имената! Даже като си видят инициалите и се разстройват и реват неутешимо.
12
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
7-8 дози твърд алкохол са достатъчни да осигурят дневната доза калории на всеки човек! Но това ще удари по бизнеса на ХВП и затова алкохола е нападнат.Не е вреден, просто хората не го броят за калории и се претоварват И със друга храна, която е вредна!
11
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пиян римлянин може,пиян доктор не.Ако се държат лошо ги давайте на доктора
10
7
 
2
 
! Отговори
JJIvanov geolog преди 6 години
както предупредих WHO след изригването на оня вулкан в Исландия блокирал въздушни превози трябва рязко да се увеличат запасите на всяка страна с лечебни високо градусови напитки..и абсорбиращи храни . Липсата на такива напитки и хрАНИ е причина за ГОЛОДОМОРА в Украйна и смърта на много в лагерите на" Третия райх".Има милиони обсебени от извънземни чрез вулканогенни зародиши.опасни са даже от снимки от миналото..
9
6
 
17
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Ние живеем в този район и ни се е налагало да ходим с децата при този лекар, когато е дежурен. Той винаги е фиркан и неадекватен. Въобще не става дума за рецидив !!!
8
6
 
1
 
! Отговори
JJivanov krotko преди 6 години
Заради нов а акция на мед мафията целяща поразяване на милиони със спец порази маскирани като уж "ваксини"за грип Може да се ползват качествени напитки вкл истинско българско уиски,коняк ,грозданка и сливовица приготвени в медни съдове без добавка на хлор токсични води от водопровода.След облъчване със СПИН Grip активен скенер инсталиран в терористична камера пред хотел се наложи лечение срочно с българско уиски..две по 0.5 за три дни достатъчни..
7
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом е отишъл на работа, значи не е пиян!
6
3
 
7
 
! Отговори
обезопасете болници преди 6 години
Не са добре лекарите..Скоро по молба проучвахме поликлиника .Ужас и безумие. Терористи инсталирали високо радиоактивни живачни скенери вместо безвредни осветителни тела..Десет минути проучвахме после месец не можем да се излекуваме.
5
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това не е новина в долината на вечно полупияните балкански диваци!