Skoda Monte Carlo

Lotus Evora GT410 Sport: 410 конски сили, 305 км/ч

Lotus Evora GT410 Sport: 410 конски сили, 305 км/ч

Lotus Evora GT410 Sport: 410 конски сили, 305 км/ч

Реклама Nissan X-Trail
Lotus демонстрира новото попълнение в модификационното портфолио на модела си Evora, наречено Evora GT410 Sport. Както подсказва името на автомобила, той ще предложи на бъдещите си собственици максимална мощност от 410 конски сили и ще бъде в състояние да се ускори от 0 до 96 км/ч за респектиращите 3.9 секунди.

Lotus Evora GT410 Sport, който се предлага във версия с 2 и 2+2 местна конфигурация, както и с механична и автоматична трансмисия, е в състояние да развие максимална скорост на движение от 305 км/ч, като за целта се разчита и на редица аеродинамични решения от Evora GT430.

В оборудването на Lotus Evora GT410 Sport са включени също така електронна стабилизираща система с четири режима на работа- Drive, Sport, Race и Off, карбонов пакет за интериора, черна тапицерия от Alcantara с контрастен шев за волана, предното табло, панелите на вратите и централната конзола, инфо-комуникационна система със 7-инчов чувствителен на допир екран, синхронизация за мобилни телефони чрез AppleCarPlay и Android Auto, Bluetooth, камера за задно виждане и други.

С 3.5 литров, шестцилиндров двигател, Lotus GT410 Sport вече може да бъде поръчан в Европа, а през лятото ще бъде наличен и в САЩ и Китай, като е наличен във версия със стандартно (Bilstein) и спортно (Öhlins) окачване, и шестстепенна механична или автоматична скоростна кутия. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Kia

Tasman: Първи поглед към първото пикап предложение на KIA (Видео)

Апр 26, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Geely Lotus Polestar Volvo

Geely Holding с ръст от 27% за първата четвърт на 2024 година

Апр 26, 2024