Lasurit

Автосалон Детройт 2018: Nissan впечатлява с концепцията Xmotion (Видео)

Nissan Xmotion

Nissan Xmotion

Реклама Renault Arkana
Nissan представя впечатляващата концептуална разработка Xmotion по време на международното изложение в Детройт и с негова помощ намеква за революционен компактен SUV на марката.

Nissan Xmotion е с шестместен, конфигуриран в реда, интериор, а за дизайна му от марката споделят, че съчетава японската култура и традицонно майсторство с американските решения за многопрофилност, в комбинация с ново поколение на технологията Nissan Intelligent Mobility.

Xmotion дава представа за развитието на дизайна на Nissan, в който можем да очакваме по-изразителни и футуристични стилистични решения, както и решителни нови вариации на класически решения. Типични примери за това, при концептуалната разработка откриваме в дизайна на 21-цоловите джанти, футуристичният делим багажник за тавана и уникалните задни светлини.





По отношение на интериорното оформление, от Nissan коментират, че дизайнът на пода му е вдъхновен от реката, а средната конзола изпълнява ролята на мост. Инструменталният панел пък е модерна интерпретация на традиционния похват kigumi за дървена сглобка, а общо във вътрешността има оформени седем дигитални екранни секции.

Екраните и инфо-развлекателната система на Xmotion могат да бъдат контролирани чрез жестове и дори само движение на очите, а гласовото управление допринася за още по-високия комфорт и безопасност на пътя. Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Aston Martin

Aston Martin DBX707 – SUV с ултралукс, V8, 707 к.с. и 900 Нм!

Апр 25, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Електромобили Peugeot

Peugeot E-Expert фейслифт: старт на поръчките

Апр 25, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Електромобили Opel Seat

Opel разкрива зашеметяващото следващо поколение Grandland SUV

Апр 25, 2024