Lasurit

Новата Honda Insight идва тази година

Honda Insight Prototype

Honda Insight Prototype

Реклама Renault Arkana
Honda използва международното изложение в Детройт, за да демонстрира прототипната версия на изцяло новото поколение на легендарния си модел Insight. Новата генерация на автомобила ще бъде лансирана на пазара по-късно през тази година, като ще се произвежда в завода на марката в Грийнсбърг, Индиана, САЩ, където ще се сглобява заедно със Civic и CR-V.

Новата Honda Insight ще бъде петото електрифицирано предложение на марката за последната една година, като ще се присъедини към семейството Clarity с неговите три основни версии- водородна, електрическа и plug-in хибридна, и изцяло новия Accord Hybrid, който ще бъде наличен в Северна Америка в началото на тази година.

Новата Honda Insight ще бъде позиционирана над актулната версия на Civic и ще предложи на потребителите изчистен и стилен дизайн, просторен петместен интериор и върхова горивна икономичност, като според първоначалните очаквания на марката, автомобилът ще бъде в състояние да измине 100 километра с около 5.6 литра гориво. За целта ще се разчита на третото поколение двумоторна хибридна задвижваща система на Honda, в която са включени 1.5 литров двигател с вътрешно горене, мощен електромотор и литиево-йонна батерия.

От Honda коментират, че в по-голямата част от времето, новият Insight ще оперира в изцяло електрически режим, като ще получава част от необходимата енергия в резултат на работа на ДВГ-то си, което ще работи като генератор.

В оборудването на новата Honda Insight ще бъдат включени редица системи за активна безопасност, в това число LaneWatch и обезопасителният пакет Honda Sensing за избягване на удари при движение с ниски скорости. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Китай Тестове Авто глобус BMW BYD Citroen Geely Mercedes-Benz MG Smart Tesla

Тестовете на ADAC сочат: китайските автомобили не са това което бяха!

Апр 23, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Електромобили Dacia Renault

Новата Dacia Spring е "ценова декларация"!

Апр 23, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли BG Авто Subaru

Subaru Crosstrek : В името на доброто старо време (Видео)

Апр 23, 2024