69-годишна жена загина, блъсната от кола в Пловдивско

Тя е пресякла неправилно пътното платно
Обновена: 13 яну 2018 21:44 | 13 яну 2018 21:42, Елка Василева
7
69-годишна жена загина, блъсната от кола в Пловдивско
Снимка: архив, Булфото

69-годишна жена е загинала, след като е била блъсната от автомобил на изхода на село Труд, в посока Пловдив, съобщиха от МВР.

Сигналът за блъсната пешеходка е подаден на телефон 112 към 18.00 часа.

По първоначални данни 69-годишната жена e пресякла неправилно пътното платно и е била ударена от автомобил „Ситроен“ със смолянска регистрация.

Екип на Спешна помощ е констатирал смъртта на пешеходката, предаде „Фокус“.

Водачът на колата е 47-годишен. До приключване на огледа движението е било затруднено.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
До 3 преди 6 години
Нещо бъркаш. Преди 1989-та България беше почти 9 милиона, а колите бяха 300 на 1000 човека, т.е. 2,7 милиона. Сега са повече като бройка - 4 милиона, но се ползват по-малко, защото хората нямат пари. С друго са свикнали най-страите хора в България - със спазването на закона. Тогава не караха с 100, когато има ограничение 50 км/час. 69 годишна, означава, че през 1989-та е била на 41 години, т.е. имала е време да "отвикне" и да свикне с масовото нарушаване на правилата.
6
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едва и е пресичла неправилно. По-скоро шофьорът не ситроена е превишил скоростта с поне 20-30 км/час, но това няма как да се докаже. Най-лесното е да се обвини жената, че е пресичала неправилно, което в случая означава, че не е съобразила, че този се движи с примерно 100 км/час, вместо с разрешените до 50 км/час.
5
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
SHOFIORA V ZATVORA.
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бог да я прости горката женица!
3
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В днешно време старите хора са уязвими. Просто психиката им е настроена по Бай Тошовото време. По онова време нямаше много трафик и хората си минаваха от където си искат. По пътищата и особено по второ и третокласните на ден менаваха 10 автомобила. Това за младите че прозвучи като фантастика но това е истината. По онова време нямаше и много автомобили. Някъде към 500 000 бяха в цялата страна. Хората нямаха време да пътуват защото всички работеха. Единствената почивка беше събота и неделя.
2
4
 
19
 
! Отговори
гого преди 6 години
приятелюи пешехидна пътека да има и надлез за пресичане, тез старчоци минават където им падне че дори не по най късия път ами си пере по диагунал сакаш е на нивата. Жалко за бабата и водача, колкото и черно да звучи.
1
11
 
7
 
! Отговори
м да преди 6 години
Както винаги жертвата е виновна че през населени места преминават главни пътища, никой не спазва ограничения на скорост, не дава предимство, няма обезопасени пешаходни пътеки и проч.