Пак пътен ад в Ловешко: Жена загина при нова катастрофа

Камион и кола се сблъскали край село Български извор
55
Пак пътен ад в Ловешко: Жена загина при нова катастрофа
Снимка: архив, БулФото

Жена е загинала при нова тежка катастрофа, станала на главния път София-Варна в района на село Български извор, съобщиха от ОДМВР-Ловеч.

Още по темата
Сблъскали са се камион и лек автомобил, а пътният инцидент е станал тази вечер.

Жената е починала на място, а други двама души - мъж и жена, са транспортирани в ловешката болница с наранявания, предаде "24 часа".

Движението в района на катастрофата е затруднено и се осъществява в едната лента. Регулира се от пътни полицаи.

Преди обяд на същия път, в района на село Сопот, при катастрофа загина 13-годишно дете, а петима души бяха приети с наранявания в болницата в Ловеч. 40-годишна жена продължава да е в тежко състояние с опасност за живота.

В петък край село Микре, след челен сблъсък между автобус и камион, загинаха девет човека, а 19 бяха ранени.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
1
 
4
 
! Отговори
До контрол преди 6 години
Абе осмдестник!Какво значение има кой те управлява?Нали ТИ управляваш автомобила!!!
35
3
 
5
 
! Отговори
контрол преди 6 години
До няма крайАми като ни управлява бай *** така ще е.Никакъв контрол в нито една сфера в държавата.
34
4
 
7
 
! Отговори
!!! преди 6 години
До АнонименСлед още един мандат на Борисов няма да останат живи хора в България!
33
0
 
18
 
! Отговори
няма край преди 6 години
Бай *** яко дава газ и минава на червено! Какво е виновен пътя? Когато нямаш видимост и е тясно - не изпреварваш, но за бай ти *** ограничения няма. За съжаление простотията става над 80%.
32
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дай боже още един мандат на ГЕРБ и Борисов и всички магистрали и пътища ще са готови . Най важното е , че БСП ще изчезнат като партия и народа може да си живее спокойно .
31
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 45 Другарю , макар че сме от провинцията и ядем хасфалта ,добре познаваме истинските софиянци- те отдавна не гласуват , защото много добре знаят ,че Герб ,БСП , СДС , Патреотете .. и която щеш измислена парийка вземи , са от едно и също комунистическо котило , та ти за когото искаш гласувай - пак ще си в ......
30
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Jorko 44Другарю, Софиянци никога не гласуват за БСП , а само за ГЕРБ и затова имат всичко. Вие си гласувайте за вашите ..... и слушайте как асфалт не се яде .
29
2
 
15
 
! Отговори
Jorko преди 6 години
Къде Ви е магистралата, ГЕРБ.БСП, СДС, ДСП и др.знайни и незнайни. Или имаме пари само за околовръстното на София, за Метрото на София и магстр. Струма да ходят софиянци бързо и удобно и си харчат парите на бяло море. Другите не ви интересуват. Ами Да те ще се избият по пътищата и защо им е магистрала Варна - София. По добре Варна - Букурещ, те и без зор ще я направят.
28
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 42Другарю червен суджук ти не спиш ли от мерак да пишеш глупости . Ти си от онези 80% , които твоите от БСП определиха като deби..... Иначе БКП-БСП нищо не са построили през мандатите си , освен да грабят . Добре , че дойде на власт Борисов та да имаме магистрали и пътища .
27
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГЕРБ - Видими резултати!Пак си избирайте Суджук Паша, Ушев Цецо Шестака и дебелата Лиляна с лакопмия партизански пърдялник.
26
2
 
44
 
! Отговори
Уй преди 6 години
Докато КАТ си стоят по хранилките да снимат и проверяват по Неопасни участъци - така ще е. Безопасноста е на последно място в проверките им а на първо Глобите. Когато има полицейско присъствие на такива участъци , няма инциденти.
25
6
 
25
 
! Отговори
Българина до 39 преди 6 години
От герб никой не може да се вреди на власт. Освен това преди 89 се строеше и в северна и в южна България по равно. Герб решиха да разделят страната, няма лошо, северна към румъния южна към турция..... Ще плащате винетки на високата порта, пък той ще ви праща башибозук по магистралата ако откажеш, яко а?
24
1
 
52
 
! Отговори
jendos преди 6 години
Днес минах от там, видях първата катастрофа при Сопот, след това един бус в канавката, на връщане едно самокатастрофирало ауди с млад левент и неговата половинка на естакадата към София преди Ябланица, а за капак на спускането към Ябланица от така наречената магистрала един опел се беше търкалял.....*** до ***...имаше гъзари с бързи коли, които виждаха всичко това и продължаваха да карат в насрешното...
23
26
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 33Добре , че дойде Борисов на власт та да имаме магистрали и пътища. Нали другари от БКП-БСП асфалт не се ядеше , сега всички реват и искат хубави пътища.
22
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-долу са писали, този път, който по времето на ладите и москвичите е вършел работа, в днешни времена просто е непригоден за този трафик на тирове и коли, колкото и камери да се сложат, колкото и маркировка да се начертае. Недопустимо е просто. Спешно докато се изгради Хемус трябва разширяване на проблемните участъци с още едно платно, поне временно да се реши този проблем.
21
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
изглежда из някои краища вече непрекъснато шофират пияни или дрогирани. Как е възможно да се предпазят околните от такива!
20
4
 
26
 
! Отговори
Иван преди 6 години
Бойко, изкарай всички полицаи на пътя, на всеки ъгъл, на всеки завой, на всеки светофар. Масови проверки за гуми, светлини, алкохол, наркотици. Тези с баничарките- по един акт на всеки за 500лв, дори и да нямат нарушения. *** с BMW- НАПРАВО СВАЛЯЙ НОМЕРАТА.
19
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо този път не се затвори? Още колко народ трябва да загинат че да се сетят че нещо не е наред? Тези катастрофи не са от вчера или онзи ден те са от години. Те вече се трепят на магистрали какво остава за уличка с две платна и ширина по малка от квартална улица. Къде спят по точно къде си драпат яйцата управляващите? Не виждат ли че по тази уличка се избиват хора или за тях не е важно че се избиват по важното е да зареждат бензин и нафта и да пълнят гушката на петролния монополист? Е така може
18
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Vsichko po toq pat e kato cqlata severna balgaria znaci markirovka mantineli nishto nqma
17
6
 
13
 
! Отговори
Хранилко Ушеф преди 6 години
Зимните гуми и фаровете по икиндия дават своите резултатите. Така е, видими резултати.