Борисов изпрати линейки от София за ранените край Микре

Здравният министър Кирил Ананиев пътува към мястото на ПТП-то
Обновена: 17 ное 2017 16:19 | 17 ное 2017 16:10, Веселина Йорданова
228
Борисов изпрати линейки от София за ранените край Микре
Снимка: БТА, архив

Четири реаномобилa от ВМА и болница Лозенец са изпратени към мястото на тежката катастрофа край с. Микре по разпореждане на премиера Бойко Борисов.

Още по темата
До този момент данните са за 7 загинали и 21 ранени при сблъсък между пътнически микробус и товарен камион, съобщиха от правителствената информационна служба.

Министърът на здравеопазването Кирил Ананиев също пътува към мястото на инцидента. Осигурени са допълнителни консумативи за болницата в Ловеч, където са настанени пострадалите.

В момента се извършват прегледи на ранените и болниците от Плевен, София и Велико Търново имат готовност да ги приемат при необходимост.

Министър-председателят е разпоредил Министерството на транспорта да извърши пълна проверка на микробуса, участник в катастрофата. Екип на ИА "Автомобилна администрация" вече е на мястото на инцидента. Ще бъде проверена и фирмата превозвач "ВИ-ЕМ" ЕООД, съобщиха от транспортното министерство.

На мястото на катастрофата са областният управител на Ловеч Георги Терзийски, представители на Пътна полиция, пожарна безопасност.

МВР, МЗ и МТИТС са в непрекъсната координация и работят по случая.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


228
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
195
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре, че е бащицата - изпраща линейки, хеликоптери, "Спартана", 60-тонния булдозер, най-големия в страната, днес изнесе АКАДЕМИЧНА ЛЕКЦИЯ в УНСС, за която получи грамота, медал и сертификат (даже не я чете, а говори без да ползва и едно листче!) от просълзения от умиление ректор. Той е навсякъде! В Брюксел, в Анкара (вай, изстина му на Лютфито мястото на пръв приятел!), на места с бедствия, наводнения, експлозии на газ, навсякъде! Да се чудиш, сак успява! Не човек, а желязо! "Не - *******т!".
194
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** И ВИЖ-има такъв филм !
193
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слънцето не изгрява без него его его его его....
192
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 198Ох, много дупки има по улиците на града, и дълбоки, и плитки. И много велосипеди по тротоарите. А ако куцаш е абсолютно леко да пропаднеш в някоя дупка, като те блъсне някой "xyлиган". Защото ти е дълъг езикът. Просто "някой xyлиган".
191
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо премиерът трябва да нарежда да се изпратят линейки на мястото на катастрофата??????????????????? Каква значи това! Че всъщност Бърза помощ работи само по висше нареждан? Явно е така, щом Пирогов не приема катастрофирал гражданин на 100 метра разстояние от портала му, а ако се яви припадащ човек в болница, без да е извикал линейка, го отпращат да си намери линейка, която да го докара, или да заплати 50 лева за преглед. Но вървим в правилната посока.
190
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изтриха 197 - неблаговидни преценки за маг арешки и други. Не дса послушковци, не работят по вдигане на пръчката, не си пазят бизнеса с продажба на съвестта... Достойно ест.
189
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой, ако не той...За какви лекции в УННС? Тоя хал хабер си няма от икономика. Ако имаше и най - малка представа щеше да строи денонощно и Южен Поток и Белене и Бургас - Александропулис.Щеше гастърбайтери да внася само и само да станат по - бързо тея проекти.
188
2
 
9
 
! Отговори
УНСС се УНЕССЕ преди 6 години
Понеделник тоя ще изнася лекция в УНСС.Всеки УНССски студент да носи домашна наденицаАко некой почне да ока обидни думи одма да му се изсуджучи майнатаНе ГО замерайте с яйца, развалени думата и прогнил лукНаправете си миш-маш, тоя е до тук.
187
0
 
4
 
! Отговори
линейко подаващиъ преди 6 години
а от Микре има ли кой да прати люлейките обратно ф Зофиъ? Ъ?
186
1
 
13
 
! Отговори
qwer преди 6 години
Хайде отричайте още, че България се населява от стадо овце ! Той тъ'пият пожарникар изпратил линейки на местото на трагедията, защото "хуманните" лекари не се сетили изглежда ? Абе не се ли усещате, че носите вреда на здравеопазването като правите чи'кия на този "ръководител" на овчето стадо бе, "дръжки на микрофони" ? Хайде сега изтъркайте ме защото казах истината, това ви е навик !
185
1
 
11
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Не мога да повярвам на тази новина..утре очаквам да го обявят и за Валентина Терешкова...
184
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПЛОНДИ, НЕЗРЯЩИТЕ СА ХОДИЛИ В ДРЯНОВО НА РЕХАБИЛИТАЦИЯ (ТАМ ИМА СПЕЦИАЛИЗИРАН ЦЕНТЪР) и чак след това на екскурзия до Елена. Да не дава Господ да станеш незрящ, но и те имат нужда от ескурзии.А за концерта, и Бетовен е бил глух, но е създал шедьоври.
183
2
 
14
 
! Отговори
Само преди 6 години
Народ без достойнство си избира и търпи такъв премиер. Да не говорим за сервилността на "интелектуалците" пред Простия. Това е най-голямото доказателство , че сме дебилен народ.
182
3
 
14
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Незнам защо навсякъде развявате физиономията на този човек приличащ на ***?
181
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре,че беше Борисов,иначе линейките нямаше да тръгнат.Дори шефа на ВМА ни каза,че Борисов му наредил да отиде на място.Абе тия лекари нямат ли достойнство?
180
1
 
8
 
! Отговори
Пешо кура преди 6 години
БОРИСОВ ДА СПРЕ КОРУПЦИЯТА В ДАИ ТЯ Е ОСНОВНИЯ ПРОБЛЕМ ЗА ПТП-ТА ЗА ПО-МАЛКО ОТ МЕСЕЦ ВТОРИ ТЕЖЪК ИНЦИДЕН С АВТОБУС,А ДА НЕ СЕ ИЗХВЪРЛЯ ЧЕ Е НАРЕДИЛ ДА ИЗПРАТЯТ ЛИНЕЙКИ В ЕДНА НОРМАЛНА ДЪРЖАВА НЕТРЯБВАШЕ ДА СЕ ЧАКА ПРИМИЕРА ДА РАЗПОРЕДИ ДА ОТИДАТ ЛИНЕЙКИТЕ
179
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тоя да не работи диспечер спешна помощ.
178
1
 
11
 
! Отговори
Не е истина преди 6 години
Те линейките наБорисов ли са? Или сана родителите ми, които плащат данъци?
177
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Даааа, виждате господа какво се получава, когато орда крадливи простаци, водена от един Минокнижник, докъде доведе всичко в държавата. Усетил благинката на властта, че мижеш да крадеш, лъжеш, мамиш, грабиш, властваш безнаказано, и никой да не смее да ти каже, че не си за това място което си окупирал с купен вот за трети път, за да не загубят трохите които им се подхвърлят, му целуват дебелия г--з така, че не може да отиде дори и да ака. Тамън да тръгне и някой облизва мармалада. Ето това е истин
176
1
 
22
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Очаквам утре прогнозата за времето да започне така, По разпореждане на ББ слънцето днес изгря в 07,10 ч.. Премиерът нареди да вали сняг само по високите места. По разпореждане на ББ в равнините леко ще подухва, за да му е приятно на Бай *** и на 80% от населението! Държава, в която медиите стремително създават култ към личността е всичко друго, но не и демократична!