Нинова доволна от оставката на Главчев: Печели демокрацията!

Червената шефка увери, че БСП не иска да събаря държавата
140
Нинова доволна от оставката на Главчев: Печели демокрацията!
Снимка: БТА, архив

Социалистите успяха да бутнат Димитър Главчев от шефския стол на парламента и не скриха задоволството си.

Главчев сам подаде оставка, а лидерката на БСП Корнелия Нинова опреди това като правилно решение.

Още по темата

В същото време то било и урок, при това най-вече за управляващото мнозинство, които така научили, че е нормално да има свобода на словото, взаимно уважение на различните позиции и че в НС партиите представляват различни идеи.

"Краят на това председателство е възможност за ново начало, то е тест за политическа зрялост, дали сме готови да поставим ново начало на парламентаризма, дали сме готови да възстановим дебата и правовите принципи, и че в парламентарната република върховният орган е парламентът и независимо коя е изпълнителната власт, тя се назначава от този парламент и се контролира от него", отсече Нинова.

"Дано да прекратим досегашния стил на робата на парламента. БСП не иска да събаря държавата, ние искаме да възстановим принципите на правовата държава, печели демокрацията и ние от БСП ще сме гарант за това и най - вече българските граждани да се чувстват свободни, да имат мнение, да го отстояват и да се борят за своята позиция", обобщи тя.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
0
 
1
 
! Отговори
зизата преди 6 години
БСП събори/уби българската държава като направи престъпна приватизация, комуниститеродината ограбиха, поделиха си я на калпак, на нас, на народа не дадоха нищо пак.
110
0
 
1
 
! Отговори
Септември 1992 преди 6 години
Спомняте ли си Стефан Савов като подаде оставка?После почна мутренската приватизация на Професор Беров.А каква беше ролята на Кори по време на приватизацията.Някакви промени в конституцията напоследък?Хора Бдете!
109
0
 
2
 
! Отговори
гражданин преди 6 години
Очевидно Корнелия Нинова и Антон Кутев са вредни за България.Отново доказателство че действат по поръчка на чужди на България интереси.
108
4
 
3
 
! Отговори
производственните преди 6 години
може Корнелия да е всекаква, но от всички всекакви тя е най-всекаква и успя да срита Делянчето, министър-санитарчето и тегли един як шут на углавнио Главунгерма мноо нервни бемноо мислещи беайде уан уей тикет за Симитликер на опашката суджукер
107
2
 
8
 
! Отговори
Така е преди 6 години
До Анонимен 120 Единствения правдив коментар.Браво.Бойко пак хлъзна Нинова по пързалката.Бойко прощава , но не забравя. Само до минат тези 6 месеца на евро председателство и глей кво става.
106
0
 
13
 
! Отговори
Я гледай.... преди 6 години
Лелеее, БСП били гарант на демокрацията... Няма другаде такава наглост.Комунист-демократ.Нещо като дървено желязо.
105
2
 
10
 
! Отговори
clown007 преди 6 години
Древногръцката трагедия , която разиграваше другарката Нинова тази седмица, бе генерална репетиция за преставлението , което ще се пробват да направят догодина.... хахаха... жалки напъни на второкласни актьори....дерзайте другари, дерзайте.
104
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе не знам Нинова дали е доволна,но знам,че гербаджиите днес изпикаха газ не за един,а за поне десет бойкови хъбчета.Корнелия направо удари ГЕРБ в земята.
103
6
 
9
 
! Отговори
"НА ПРОЩАВАНЕ&q преди 6 години
ШУТ --В ДЕБЕЛИЯ ЧЕРВЕН *** НА ТЕТКА КОРНИ.....ХА,ХА,ХААААААААААААА...ЕВАЛЛА ,ГЛАВЧЕВ....ТИ , ПОНЕ МИ НАПРАВИ ГУСТО НА ДУШАТА !!ВЕЛИК БЪЛГАРИН СИ ТИ...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!/...историята ще ти го признае.../
102
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво,Корнелия!Друг досега не е бил такива шамари на шайкаджиите.Какъв кеф е човек да гледа как една жена отстрелва един по един толкова изпечени бандити и крадци.Думни още няколко гербаджийски калпака,а баш Суджука го остави за десерт.
101
4
 
9
 
! Отговори
ИСКАМ ДА СЪМ ГЛАВЧЕВ преди 6 години
..ТА ДА НАРИТАМ ТЕТКА КОРНИ В *** ...ПА , ДА СИ ТРЪГНА АКО ТРЕБВА...!!!ЗАВИЖДАМ ТИ ГЛАВЧЕВ....НАПРАВО ТИ ЗАВИЖДАМ!!
100
5
 
6
 
! Отговори
народе! преди 6 години
СЕГА Е ВРЕМНЕ ЗА ПРОТЕСТИ И СТАЧКИ! БОКО ТР. ДАЯ СЕ ПРЕДСТАВИ ПРЕД НАЧАЛНИЦИТЕ И ВСИЧКО ЩЕ ВИ ИЗПЪЛНИ! НЕ ПРОСПИВАЙТЕ ШАНСА!
99
7
 
6
 
! Отговори
:)) преди 6 години
До 110 АнонименНе си ли се объркал нещо? Главчев нападна словесно БСП за да защити ГЕРБ и по специално Борисов /наркобарончето според бивщият амбасадор на САЩ/! :)) Номера им на мина, и непосмяха да посочат конкретни имена! :))
98
5
 
14
 
! Отговори
Загубата е победа ? преди 6 години
*** каза: Въпреки загубата на тези избори БСП е постигнала много голям успех. Другарко Нинова(г-жа Лъжа) и симпатизантите на БСП и техните противници ви пожелават все по-големи подобни успехи на следващите избори. Това само г-жа Лъжа(комунист) може да го каже, да превърне лъжата в победа, истината в лъжаКого лъжете др. Нинова ? Да са живи и здрави тези, които ви вярватКолкото повече си я търпите ***, толкова повече изборни загуби ще претърпи БСП.
97
4
 
4
 
! Отговори
:)) преди 6 години
До ДемократДемокрациьо любима, ти права си дори и когато грешиш, дори ако в твое име трябва да убием с бомби и ракети няколкостотин хиляди деца, ти пак си права демокрациьо любима.----------------А стига, бре! Това дето описваш е нещо съвсем различно от демокрация. Може би криворазбраната демокрация, нещо като криворазбраната цивилизация! Иначе демокрацията е чудесен инструмент на лисиците, де! :))
96
3
 
15
 
! Отговори
ХА,ХА,ХААААААААА.... преди 6 години
Тетка Корни , явно защити наркодиларите от БСП , перачите на пари зад граница и купувачите на гласове по изборите!БСП --не е опозиция ...това е сдружение с "ПРЕСТЪПНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ЦЕЛИ" И ИДЕОЛОГИЯ НА КОНСПИРАЦИЯТА И САБОТАЖА!!!!!
95
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Главчев каза ,че депутати са замесени с наркотици и веднага изхвърча.
94
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ne znam koi glupazi oste izbirat gerb. nima ne bidjaha tolkova godini nisto ne napraviha osven da kradat. stanishev pone vdigna dvoino pensiata na maika mi, bivsha u4itelka. az sam bezpartiina.
93
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сигурно се е подмокрила от кеф!Червена *** кому--стка.
92
3
 
5
 
! Отговори
Демократ преди 6 години
Радвам се, че печели демокрацията. Демокрациьо любима, ти права си дори и когато грешиш, дори ако в твое име трябва да убием с бомби и ракети няколкостотин хиляди деца, ти пак си права демокрациьо любима.