15 жертви на сблъсък на автобус и камион в Русия

Катастрофата е станала в република Марий Ел
17 ное 2017 09:07, Елка Василева
7
15 жертви на сблъсък на автобус и камион в Русия
Снимка: архив, Reuters

Автобус и камион, превозващ дървени трупи, се сблъскаха в Централна Русия,  загинаха 15 души, предадоха Асошиейтед прес и ТАСС.

Катастрофата е станала вчера късно вечерта в руската република Марий Ел. Превозните средства са се сблъскали край главния град на републиката Йошкар Ола, който е на 765 километра източно от Москва. Четирима души са ранени.

Властите казват, че автобусът се е движел в насрещното движение в опит да изпревари друга кола и се е врязал в идващия камион. В района е имало и обилни снеговалежи, които може да са допринесли за инцидента.

Заради трагедията в републиката бе обявен траур.

/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: Русиякатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сблъсък на кола с ТИР край Девин, има жертва .Загинал е шофьорът на автомобила, бил е без колан...............Тази новина е по-прясна.
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз в Русия не зная как е, не съм карал там, ама в България като гледам как карат и как изпреварват, ми става жал колко прости хора има. Повечето катастрофи стават при преминаване в насрещното движение. А скоро един беше гонил трактор, за да се блъсне в него отзад. Интелигентен човек.
5
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е най-важната световна новина.На магистрала Тракия по две-три тежки катастрофи стават всеки ден, нарекоха я магистрала на смъртта. И там един автобус се обърна скоро.Ама република Марий Ел е по-важна.
4
6
 
4
 
! Отговори
Шоп преди 6 години
*** е страната на най-безотговорното шофиране. Там какви изпреварвания съм видял - да ти стане жал, че има толкова прости хора.
3
4
 
7
 
! Отговори
Взаимно съчувствие преди 6 години
Съчувствие за жертвите,както и за други случаи като самолетите от египет и сочи.Обаче,при случаи у нас като Горни лом и Хитрино,на руските сайтове на макс злорадствуват и ругаят всико българско и подиграват с думата "братушки"
2
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като ви гледам снимката си представям какъв снежен ад е било. Подигравате се на Плевнелиев за кадъра от Америка, а за този какво да кажем?
1
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цар алкохол не прощава!