Борисов до Ципрас: С болка приехме вестта за бедствието!

Премиерът ни изпрати съболезнователна телеграма
16 ное 2017 13:37, Красимир Ангелов
12
Борисов до Ципрас: С болка приехме вестта за бедствието!
Снимка: Олег Попов/Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов изпрати телеграма до министър-председателя на Гърция Алексис Ципрас, в която изразява съболезнования от името на правителството и лично от свое име по повод трагедията, сполетяла страната в следствие на наводненията през последните дни.

Още по темата

"С тревога и болка приехме вестта за бедствието, връхлетяло приятелския гръцки народ и довело до човешки жертви и тежки материални щети. Изразяваме най-дълбоко съчувствие към близките на загиналите и към всички, пострадали от наводненията", пише премиерът.

"Уверявам Ви, че може да разчитате на готовността на българското правителство за оказване на неотложна помощ в случай на необходимост", посочва в телеграмата си Борисов.

Както Dnes.bg съобщи, в южната ни съседка е обявен тридневен траур след библейските наводнения в покрайнините на столицата Атина, които взеха 15 жертви. Други 21 души са тежко пострадали и настанени в болница.

Тежка нощ под звездите изкараха жителите на пострадалите райони Мандра, Неа Перамос и Мегара, разположени в близост до столицата Атина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Проблемът е, че не искате оставката на разпасаната мутраа му се смеете.
8
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нашите райони в Южните покрайнини не са пострадали.
7
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А за бедствието в бургаско нещо да кажеш?Хората загубиха домовете си,покъщнината си,животните,а някои и живота си без да бъдат виновни,а ти им подхвърли по триста лева,които дори за една печка или пералня не стигат.Ципрас ще обезщети своите,а на всички ще даде по 1000 евро,но ти,ТИ само плямпаш,а нищо не правиш за хората.
6
1
 
10
 
! Отговори
1 преди 6 години
не е до Ципрас,ако беше до него,би го попитал на уше, откъде взе парите,за коледни на пенсионерите,защото,той е намерил едва по 20евро,и то не за всички.
5
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ле-ле, ама той, нашият е "едър" колкото Ципарас, бе! Аз мислех, че е як ш о п, левент, а то Бокич се губи на снимката. Ей, да не се подигравате повече на Володята Путин за ръста, чухте ли?
4
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ти не помогна на хората в Бургаско, за гърците се загрижил
3
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЛИЦЕМЕРИЕТО НА бОРИСОВ СТРАШНО МНОГО МЕ ДРАЗНИ.....ТИ ИЗОБЩО ИЗПИТВАШ ЛИ БОЛКА БЕ ?
2
3
 
23
 
! Отговори
И.Б. преди 6 години
Господа и госпожи редактори, не забелязвате ли, че сниката на усмихнати политици, разказали си току-що виц, не подхожда на темата за съболезнования по повод на трагедията, сполетяла Гърция от наводненията през последните 3 дена?
1
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А как приехте вестта за 1000 евро на калпак за Коледа в Гърция,срещу 40 лв.само за най-бедните в България???