Деси Банова, след новината за Плевнелиев: Трябва ми глътка въздух!

Телефонът й се подпалил, профилът й във Facebook блокирал
16 ное 2017 13:15,
178
Деси Банова, след новината за Плевнелиев: Трябва ми глътка въздух!
Колаж: "168 часа"

Деси Банова е подложена на невиждан интерес от познати и непознати след новината за връзката и с президента Росен Плевнелиев. Вестта за най-новата двойка сред известните хора в България се появи изненадващо преди две седмици.

Макар и да е очаквала засиления интерес към себе си, популярната синоптичка се оказва неподготвена за последвалия обществен взрив. Затова сега Деси моли да бъде оставена на спокойствие.

"Разберете ме, че сега не мога да коментирам нищо. Искам да мине малко време, да се успокоят нещата. Не искам да ме разбирате погрешно - не се крия от нищо, просто ми трябва глътка въздух", обясни Банова пред "168 часа".

Седмичникът пише, че пред своите приятели в Нова тв тя разказвала, че е била подложена на невиждан натиск през последната седмица.

Познати и непознати й звъняли, обаждали й се бивши съученици, които искали да я поздравят за промяната в личния й живот. Накрая Деси се принудила да си изключи телефона, за да си осигури малко спокойствие.

Надеждата, че това ще секне интереса към нея обаче не се сбъднала.

"В началото Деси беше изненадана, а после сериозно се стресна от целия този шум. Тя си даваше сметка, че рано или късно новината ще изскочи на бял свят, и вътрешно се опитваше да се подготви за истерията след това. Е, оказа се, че за подобно нещо няма как да се подготвиш. Фейсбукът й блокира, телефонът й прегря. Нямаше миг спокоен. Искрено се учудихме, че не си взе отпуск, за да се спаси от целия този шум", разказват колеги на Деси.

Тя била преследвана не само виртуално във Facebook  и по телефона, но и буквално – от папараци по улицата.

Синоптичката усетила преследвача си и известно време шофирала по софийските улици, за да се увери, че някой наистина я следи. Когато вече нямала никакво съмнение, тя слязла от колата и тръгнала към другия автомобил с намерението да го попита открито какво желае от нея. Човекът явно силно се стреснал от непредвидения развой на събитията, запалил бързо колата и тръгнал да прави обратен завой. В суматохата обаче бая здраво одраскал предницата на автомобила си в колата отпред и отпрашил с мръсна газ от мястото.

"Между нас си говорихме, че е безсмислено папараците да продължават да я дебнат. Деси е абсолютно наясно, че е обект на огромен интерес, а ежедневието й не предлага никакви сензационни ситуации за снимане", смеели се близките й.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
139
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
***
138
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименMomiche sam i ne moga da ponasqm takav tip jeni,a imenno materialistki.
137
15
 
2
 
! Отговори
плевнелиев преди 6 години
До Анонимени с какво съм ти ударил шамар *** кифло ...или си кифъл ...Несретниците , умирате да сочите с пръстче ...но и за това си оставате несретници ...до Номер 142
136
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Голяма работа станала....сериозно, чудя се с какво точно ви развълнува толкова, че тези двама души имат някакви отношения?! Наистина ли ви е важно? Плевнелиев вече не е официално лице, за да представляват интерес личните му отношения с когото и да е - повече няма как да изложи никоя институция, след шамара, който ни нанесе бившата му, която не благоволи дори да се появи публично в нарушение на куп писани и неписани протоколни правила. Явно сте страшни фенове на Биг Брадър, тъжно.
135
7
 
20
 
! Отговори
Аз нямам интерес преди 6 години
Жал ми е за нея. Явно много е изпаднала завалийката.
134
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пишете и за любовните подвизи на Петър Волгин, любопитен съм да узная за него?
133
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Седнали байганьовците с чалга манталитета, дето миришат на ракия, чесън и мерудия да оправят личният живот на хората. Селски клюкари и про.стаци. За жалост такива са болшинството в ***
132
8
 
25
 
! Отговори
С.В. преди 6 години
Престанете с тази злоба. Затова сме на този хал. Хората са свободни и ще правят каквото и с когото искат. Всеки има право на личен живот. Българската завист няма край.
131
3
 
19
 
! Отговори
Аман преди 6 години
Абе стига с тази деси иБанова, много и вдигнахте акциите без да го заслужава изобщо.
130
9
 
16
 
! Отговори
кон фъстъци яде ли? преди 6 години
Гледах я тази сутрин когато започна предаването,😅 Ко да кажа че да не прозвучи грубо......Блондинка 😗 и превключих на Анимал
129
5
 
1
 
! Отговори
незнаещ #136 преди 6 години
Ами ти като си информиран защо не и ка жеш.
128
16
 
7
 
! Отговори
смело и щастливо преди 6 години
обади се Деске, на Юлето и поразпитай кой е виновен за смъртта на първият й син.и тогава подкарай предикцията за пагодата
127
8
 
13
 
! Отговори
Бившият преди 6 години
Роско от мерак пак да бъде президент се хвана не с кой да е, а с Деса 2 и сега си плаща, за да се пише за неговата Деса и да пишат, че той бил президент. Бившият си е бивш, Роско и дано тази новата да те опоска.
126
0
 
4
 
! Отговори
Маги преди 6 години
Не исках да съм анонимна, но не разбрах защо името ми изчезна
125
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Голяма новина, няма що. Ама не си ли заврем носовете под чуждите завивки, не можем да живеем. Какво значение има кой с кого има връзка? В крайна сметка всеки избира с кого иска да бъде. Изобщо не ме интересува чуждият живот. Оставете хората на мира и вижте собственият си. Който е безгрешен, да хвърли камък. Всъщност...и тази'новина' ще отшуми.
124
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма как,отсега ще ги четем и за най-малката тъпотия,която кажат,или направят.Плевнелиев определено разочарова със "слабите си ангели"към жените.На тези години и с този престиж,да стане плячка на златотърсачка.Бах му фен.
123
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хич да не ви е за тея двамата.Ако има любов ,ще я бъде и самият дявол е безсилен да им развали щастието.....Ако няма,обаче....,чакат ги големи емоционални шокове и много стрес.Все ще й се прииска някой младок да я подреди табашката,Роската едва ли може да й докара оргазъм и тя ще си го потърси рано или късно.Тези неща се разбират не фактологически,а чрез поведенчески маниери и корабът ще потъне.Важно е кой ще изпревари да вземе пояса
122
13
 
20
 
! Отговори
Жана преди 6 години
Деса гейотърсачката не намери ли мъж с пари
121
16
 
43
 
! Отговори
Бай Иван преди 6 години
Деса е стара златотърсачка и доста глупава! По паметливите си спомнят, че преди години тя самата бе разпърдяла по телевизията, че учи гръцки, защото я мандахерцаше един гръцки милионер който щял да се жени за нея! Накрая се ожени за някакъв с дребен бизнес с чанти. Сега явно е набарала златната жила и няма да я пусне! Плювналиев се е е накрал на едро не само от нашите съграждани работещи в Германия, но той продаде и България докато беше прецедент!
120
6
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
обра синоптичка е тази Деси. Позна от къде духa вятъра.