Тръмп: Ядреният проблем КНДР изисква неотложни действия!

"Заплахата расте", коментира държавният глава на САЩ
16 ное 2017 10:23, Петя Славова
16
Тръмп: Ядреният проблем КНДР изисква неотложни действия!
Снимка: БТА

Ситуацията около ядрената и ракетна програма на КНДР изисква неотложни действия. Това заяви днес президентът на САЩ Доналд Тръмп на пресконференция в Белия дом след края на азиатската си обиколка, предаде ТАСС.

"Заплахата (от Северна Корея) неотклонно растеше по времето на много администрации (на американски президенти) и сега изисква да бъдат взети неотложни действия", заяви държавният глава.

Още по темата

Тръмп подчерта, че сред ключовите цели на пътуването му в Азия е било "обединяването на света срещу ядрената заплаха, създадена от севернокорейския режим".

САЩ както и преди разглеждат всички варианти за противодействие на заплахата от страна на КНДР, посочи той.
Вашингтон призовава всички страни, включително Русия и Китай, да се обединят с цел Северна Корея да бъде изолирана, да прекъснат всичките си търговски и икономически връзки с нея, докато Пхенян не прекрати "опасните си провокации", заяви Тръмп. "Трябва да денуклеаризираме Северна Корея", подчерта той, цитиран от БТА.

Президентът отново обяви, че САЩ се отказват "от провалилата се политика на стратегическо търпение". Вашингтон и Пекин са се договорили да не използват подхода "замразяване срещу замразяване" за разрешаване на ядрения проблем около КНДР, посочи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
3
 
1
 
! Отговори
Лисан къртача преди 6 години
Мръсните *** са толкова жалки че господин Тръмп с 1 пръдня и ще ги разкости , те си играят огъня , чоека им каза ще има огън и жупел а оня картоф се хили , скоро няма да ги има а тръмп ще куфее в лас вегас. Точка.
14
3
 
6
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
До колегата по долу. Дали са страхлива нация не знам, но обикновените им граждани имат толкова оръжие, че сигурно ще стигне за всеки гражданин на ЕС. Отделно там знаят да стрелят и невръстни дечица. Такава нация на практика е непревземаема отвън. А наше младежи знаят само да държат дръжките на наргилетата по дневните и нощни клубове.
13
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Иска му се на пуяка да падне Северна Корея, но не защото му пука за ядрената им програма или за народа, а за да заобиколи напълно Китай и Русия с американски бази. Всичко е геополитика.
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
10 хахахахахахаххахахах наистина си вярваш на глупостите които си написал , много си зле тогава
11
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сламеното плашило е силно само на думи за пред американските ***. Клоун!
10
4
 
6
 
! Отговори
САЩ = смешници преди 6 години
Американците са страшно страхлива нация. Уж "най-голямата военна сила" с 800 бази по света не може вече колко години да се справи с един 30 годишен диктатор. Американците могат да водят успешни войни само с индианци и страни на нивото на Сомалия. Ако през ВСВ Германия не воюваше с целия свят щеше да завладее Краварника точно за три седмици. Американски страхливци и набедени войници тежащи по 150 кила хахаха :))))
9
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Говедарите спешно се нуждаят от война!
8
2
 
5
 
! Отговори
нюкемол преди 6 години
Тоя много говори ама за една година нищо не е направил. Да натиска червения бутон и да се свършва тоя цирк та поне *** да си живеят на спокойствие.
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде бе пич, откога чакаме действия! Само приказки и разходки на самолетоносачи, гитгел.
6
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ключовата дума е заплаха, купете си още оръжия от краварите защото Ким иска да ви пороби и да ви експлоатира труда срещу пари Ким е станал капиталист и демокрад..
5
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
факт е, че външната политика на САЩ през последните няколко века е да създава международни конфликти, а не да ги решава. Да си спомним Либия, Сирия, Корея, Виетнам, Ирак, Афганистан. Никъде не са успели да решат проблемите с употреба на сила и на оръжие, косвено и директно са отговорни за избиването на милиони цивилни граждани
4
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя вЕрва ли си, че някой му вЕрва ?!?!?!
3
3
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
заплахата за света не е сев корея а сащ те започнаха с ат бомби през 1945оставете света да живее в мир и си гледаите вьтрешните проблеми нали щяхте даотваряте мините да врьщате фабриките в сащ да асфалтирате улиците ала бала загмо мозьци за една година само продажба на орьжие
2
0
 
9
 
! Отговори
Ми преди 6 години
кВо призоваваш бе? Нали сте най-великите, най-мощната икономика, имате най-силната армия, а сега да ви видя! Действате, ама както казват в някои краища на България не мой бара там дет ти не е за г_ _ а!
1
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тръмп каза Тръмп рече Си и Путин ще му кажат да си сяда на разпрания дирник а Ким ще му тегли една тънка.