За отмъщение: Мъж наби жена си, обезобрази я с киселина

Бела 10 г. търпяла тормоз, преди 5 месеца поискала развод
57
За отмъщение: Мъж наби жена си, обезобрази я с киселина
Снимка: Булфото, архив

Мъж обезобрази жена си, защото го напуснала преди 5 месеца и искала развод. 32-годишната Бела нападната пред дома си във Велинград, докато се връщала от магазина. Бившият й първо налетял да я бие, нанесъл няколко удара, а после плиснал върху лицето ѝ изгаряща течност, вероятно киселина.

За случилото се разказа сестрата на пострадалата – Цвети пред "Дарик".

Според нея Бела 10 години търпяла тормоз от Костадин, преди да реши да го напусне. След раздялата той я заплашвал и тя се страхувала от него.

Във фаталната вечер на 8 ноември я пресрещнал към 19 часа и се стигнало до бруталната саморазправа. Жената по чудо успяла да се измъкне и да влезе вкъщи. Има изгаряния по лицето, едното ѝ око е затворено, по шията, по ухото и тялото, разказа Цвети.

Близките на жертвата са възмутени, че мъжът е освободен от ареста само 24 часа след задържането му с мотив, че нямало свидетели на престъплението. Те се опасяват, че това е опит случаят да бъде потулен.

От Областната дирекция на полицията потвърдиха, че разследват такова нападение. Официално още не е установено каква е течността, с която е залята Бела, но изгарянията ѝ са сериозни. Хубавото е, че не са засегнати жизнено важни органи, обясни говорителят на дирекцията Мирослав Стоянов. По случая се води досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гарван гарвану око не вади!Или гарваните не са еднакви?!
46
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Маркиз дьо саППротивоположностите се привличат във физическия свят. Хората не са магнити, ако не знаеш. В духовния невидим свят еднаквостите се привличат. На квантово ниво също. Не може добър човек да живее с ***. Или поне опитите са неуспешни.
45
5
 
2
 
! Отговори
маркиз дьо саП преди 6 години
до 49 Стига бе, еднаквостите се привличали...Аз пък си мислех, че са противоположностите. Нещо за полюсите на магнита, а? Или който е учил до 6-ти клас (типично за някои) до там не е стигнал! Искаш ли за разреждане на напрежението да ти припомня един хубав виц, за глухите стари моми пред пазара?
44
2
 
4
 
! Отговори
LadyLovelace преди 6 години
До Жертвата женамежду изнудване и обезобразяване и евентуално ослепяване сериозно ли не виждаш някаква разлика?...
43
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Маркиз дьо саПРазбирам, че обожаваш жена си, но жалко - тя не може да бъде друга освен дeбuл като теб. Еднаквостите се привличат и харесват едни други. И никой не драпа за вас, за да ме тревожи минаващото време. А що се отнася до външния вид - вижте си хипопотамите за които сте женени...
42
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да ходи Мешерето да я разведе.Какъв развод,тези не правят граждански брак.Била търпяла 10 години тормоз но нацвъкала 4 деца,най-голямото на 14,на 11,на 6,и на 4г.Не толерирам престъплението което е извършил мъжа й,но да живееш с насилника си и да му раждаш деца и това не го разбирам.
41
6
 
1
 
! Отговори
маркиз дьо саП преди 6 години
до 46 Не бе, там за където говориш хич не ги бият! Чат пат убиване с камъни и заравяне живи! Но това си е тяхна работа. Съдейки по реакцията ти обаче, не се пласираш ни при български мъже, нито при други.lВиж там нещо, лазерни епилации, фитнеси, по-качествена козметика, диети, пластики и липосукции, щото времето минава, а и конкуренцията е голяма!
40
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Маркиз дьо саПНикой не е умрял за вас и за вашите сватби! Вашите жени ги знаем що за материал са, а читавите ядат бой. То и затова държавата ви е прoпaднaлa. Законът 20/80 е вселенски. 80% Bоkluк и 20% еволюирали.
39
6
 
1
 
! Отговори
маркиз дьо саП преди 6 години
до 44 Никъде не уточнявам професията, но както се казва гузен негонен бяга! А, и сигурена ли си че знаеш значението на думата СОЦИОПАТ? Като се замисля, типична реакция на неосъществена сватбарка, казано по-разбираемо за теб, стара мома!
38
3
 
4
 
! Отговори
до 43 преди 6 години
До 43 Маркиз дьо СапЗначи според твоята логика който не иска да си има работа с БГ мъж е ***? То и затова никой не желае да се занимава с вас. Чиста проба пcuxoпaтu и coцuoпaтu!!!
37
6
 
2
 
! Отговори
маркиз дьо саП преди 6 години
до Мария Следва да разбирам, че упражняваш една стара професия. Няма лошо, но с този си начин на мислене и интелект, както се казва от глад няма да умреш, но и пари няма да събереш!
36
2
 
10
 
! Отговори
Rock of ages преди 6 години
Освободен?!!!!!!!!!! Незабавно трябва да се раздаде правосъдие! Къде живее?
35
13
 
12
 
! Отговори
Мария преди 6 години
Не сравнявайте бай *** с турските мъже. Била съм многократно в Турция. Там жената е на огромна почит. Глезят жените си постоянно, повечето от жените не работят, а си стоят вкъщи и по моловете. А тук бай *** се женят за да има върху кого да избиват комплексите си. Затова и от години не съм и няма да бъда с бг мъж.
34
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българска му работа...
33
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Опит за обезобразяване и бой и след 24 часа го пускат...много сигурна сега се чуства тази жена. При следваща среща този психар ще е въоръжен. И после след 200 сигнала до полицията голяма изненада, жената е убита.
32
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
героите са "етнически гласоподаватели"
31
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Джунгла!!!, населявана от ***!!!!Както сте я подкарали, скоро и ромите ще се отвратят от вас!
30
7
 
15
 
! Отговори
До НЕбългарина преди 6 години
Жалък си. Какво търсиш в БЪЛГАРСКИ сайт , ако не искаш да комуникираш с българи? Страдаш от комплекс за малоценност и си избиваш комлекса като изливаш злобата си срещу хора , които не познаваш. Приеми един съвет от човек който живее на 3 различни места по света- интегрирай се, приеми културата на страната в която живееш, намери приятели сред местните и престани да търсиш виновник за нещастния си живот. България и българите не са ти виновни-потърси причината за нещастието си в себе си.
29
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименОколо 80% от Българските жени са бити, малтретирани , унижавани и изнасилвани от мъжете си!
28
3
 
23
 
! Отговори
Мила преди 6 години
Типичната мъжка слабост, безсилие, когато усети, че не може да притежава и манипулира повече жената.... Никакви чувства, а стремеж за контрол, страдание и унижение...