Златото - една от най-безрисковите инвестиции

Все повече българи го избират за застраховане от кризи
23 окт 2017 21:41,
20

След икономическите кризи, през които преминава българинът, той все по-често търси начини как да застрахова своите финанси.

Една от сигурните инвестиции е златото.

След изборите в САЩ в началото на годината, цената на златото спада с около 15%. Опасност за неговата стойност обаче няма.

Защо? Вижте в репортажа на Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: кризазлатоинвестиции
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
3
 
1
 
! Отговори
Инв преди 6 години
Когато някой ми говори за безрискови инвестиции знам, че или не така грам от материята или ме лъже. Златото е за параноици или хора с много пари. При всички положения е доста рискова инвестиция. Отделно в България се търгува много малки количества и съответно е трудно да се излезе от инвестиция с печалба.
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ти викай Неволята по 10 пъти на ден, та ще вземе да те чуе и ръцете на твоя господ ще се окажат къси да те вади от отвъдното.
14
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пхааа! :)))Крретени...Аз им пиша, че всичко е в ръцете на Господа, те ми слагат минуси! :)))Няма такива дъбили, баце...
13
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз си харча парите за кви ли не глупости. Коли, к урви, пътувания... Стотици хиляди ми минаха през ръцете, а в сметката имам към 50-60 хил само. Всичко е в ръцете на Господа, ако Той реши, ще ви вземе и златото, и земята, и апартаментите, и живота.
12
3
 
7
 
! Отговори
Тттт преди 6 години
Хитлер и той събираше злато с тонове. Защо мислите имаше война? За да може едни евреи да откраднат парите на други евреи. Накрая американските евреи прибраха всичко. Къде е златото на Германия в момента? Америка го пази.
11
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко хора се набутаха със злато...Злато купуват банките... Останалото са ГЛУПОСТИ.ЧОВЕК ТРЯБВА ВИНАГИ ДА Е НА КРАЧКА ОТ ФАЛИТА И ДА НЕ МУ ПУКА.
10
2
 
7
 
! Отговори
Гражданин преди 6 години
Селяни, купете си десет апартамента. Вижте , как мисли един физкултурник - Цвъчко.Той не разбира от финанси и икономика. Не прави бизнес. Само краде и купува апартаменти.Къде са професорите по икономика, къде е Цвъчко? Физкултурникът няма стигане! Колко професора имат 10 апартаменти?
9
3
 
9
 
! Отговори
Stoianivanov79 преди 6 години
Спомням си че беше по едно време 2150 за унция и после падна на 1270 !!!!
8
7
 
3
 
! Отговори
Дрън преди 6 години
Дрън, дрън ярина.Няма разлика от вложение в апартамент или злато. Винаги ще си на загуба. Винаги! Всъщност, държавни ценни книжа са по-стабилни от гледна точка на обезценяването. Пак не е сигурно, обаче и това.Ако сте професор по икономика ще разберете , че печалби се правят само чрез измами и машинации. Спомняте ли си за бг професора по икономика и футболния му отбор?Парите са , за да се харчат и печелят. Това е положението. Честност и печалба-няма!
7
0
 
16
 
! Отговори
Веско преди 6 години
До Анонимен 5Винаги съм мечтал за подобна застраховка, обаче като гледам територията и популацията, ще трябва и да пуснеш ток по оградата и джипа да е лека картечница :(
6
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма безрискови инвестиции. Златото също.
5
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма нищо по ценно от това да имаш своя обработваема земя и в нея да имаш помпа с чиста вода!
4
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Цената им не може да падне толкова много като на златото." При намаляващо население и здрав икономически застой, я пак си помисли? И България е малко по-голяма от София.
3
4
 
17
 
! Отговори
Gogo преди 6 години
Злато в инвестиционни монети е истината. Аз си купувам винаги когато имам свободни пари. Да сега може да е на минус, но дългосрочно не се притеснявам. При какъвто и да е катаклизъм е най-добрата защита.
2
20
 
14
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
Цената на златото пада, а видиш ли било най-сигурната инвестиция. Да бе да. От най-високата си цена няма и помен. Поне да възвърне 50% от спадовете, пак ще е добре. Някои инвеститори загубиха, включително и аз. Никой не може да ме убеди, че такава колебателна цена е най-сигурната инвестиция. Днес може да го купиш за 10 000 лева, а утре да спадне на 4 000 лева. какво правим тогава? Не е ли по-добре да се инвестира в недвижими имоти земи? Цената им не може да падне толкова много като на златото.
1
3
 
31
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Глупости.Хем цената му пада с 15% хем най сигурно.Може да е добро капиталовложение за хора с много пари като дългосрочна инвестиция но за малките мишоци(като мен:))си е набутване.Когато ти потрябва кеш се на.д.упваш яко

Спонсорирани публикации