Модел потопи колата на бившия си в басейна му

Рускинята била разгневена, че не й дал пари за бизнес
16 окт 2017 22:37, Петя Славова
36
Модел потопи колата на бившия си в басейна му
Снимка: GUY GENTILE

Разгневен руски модел отмъсти на бивше гадже като "паркира" колата му на дъното на басейн в собствения му дом.
Кристина Кучма и бизнесменът Гай Джентий късат по време на вечеря в ресторант. Поводът за раздялата била молбата на Кристина да получи 50 000 долара, за да започне маркетингов бизнес.

Гай й казал: "Виж какво! Стоиш пред грешния човек. Ако искаш гадже, което да ти даде пари за нещо, стоиш пред грешния човек", обяснил мъжът пред New York Post.

Ядосаната блондинка го нарича лъжец и му лисва горещ зелен чай в лицето. След което мъжът получава SMS, в който пишело, че го чака изненада в задния му двор.

Когато Гай се прибира, заварва колата си – Mercedes S400 потопена. Бизнесменът споделя, че в първия момент се уплашил, че момичето може да е вътре и дори не помислил за колата.

Когато обаче разбрал, че я няма се ядосал и потърсил за помощ полицията. "Действително я обичах и възнамерявах да се оженя за нея, но тя стигна твърде далеч", коментира ситуацията той. Четири часа били необходими на специалисти да извадят автомобила от басейна.

Вижте още за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
Абе рускиня ли е, бягай надалеч! Един приятел така смъкна 15 килограма за 3 месеца, имаше връзка с руския и накрая го съсипа с простотиите си. Та телефони го завлече, платени СИМ карти, накрая се появи някакъв уж неин бивш съпруг - пандизчия и взеха да го изнудват за пари. Луда работа
30
0
 
10
 
! Отговори
Джу Джи преди 6 години
Той пича колко пъти е паркирал в задния двор на това рускинче, заслужава си и тя веднъж да паркира в неговия.
29
0
 
2
 
! Отговори
123 преди 6 години
До До 27 / 123За разлика от теб знам за какво става дума, също така знам, че не са проектирани от жени. Знам също така и че скоро ще дадат фира. Абе навсякъде където жените командват всичко скоро отива по дяволите. Исторически доказано е. Ако не ти харесва истината. Сори.
28
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Украинките не са като Рускините. Украинките са подли същества. С теб яде и пие а зад гърба ти гроб ти копае! Уточнявайте от каква народност е а не пишете че е Рускиня!. Украинките нямат нищо общо с Рускините!
27
2
 
17
 
! Отговори
Един от Коми преди 6 години
До анонимен 29Абе и аз много се учудих, уж рускинче а да иска толкова много пари. Личните ми впечатления са, че рускинчетата са готови на всичко и срещу чифт найлонови чорапи.И не, не се храня да пиша гадории за русия, просто изпитвам известна ненавист към всички вражески на България държави, а по-голям враг от русия, нашата родина няма!
26
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Работилата по публикацията, ами работи, не си човъркай....носа! Елементарна справка и става ясно,че момичето е от Тернопол, Украйна, сестра е на модела Оксана. А ако имаше малко повече в багажа, щеше да знаеш, че имаше един политик и учен - Леонид Кучма, премиер и сетне президент на Украйна. Но не би! Със своята немарливост ти предизвика изригване на ултранеприлични антируски изцепки, защото има хора, които се хранят с това да пишат гадории по отношение на Русия, а в сайта ви не ги санкционират.
25
1
 
5
 
! Отговори
До 27 / 123 преди 6 години
Древен Египет ще остане с пирамидите, които още вашите говежди мозъци не могат да разгадаят как са били построени. А от вашата съвременна мъж цивилизация няма да остане камък върху камък.
24
1
 
3
 
! Отговори
123 преди 6 години
До До 26 АнонименДам и по този повод древен Египет отдавна не съществува.
23
4
 
6
 
! Отговори
2 преди 6 години
ОСТАВЕТЕ РУСКИНИ НА МИРА ГЛЕДАЙТЕ ТУК КАВО СТАВА СКЪПОТИЯ УЖАС
22
3
 
3
 
! Отговори
До 26 Анонимен преди 6 години
В древния Египет само, че жените са били считани за по-висши същества от мъжете.При сключване на брак мъжете са се заклевали да служат вярно на своята господарка.Тутанкамон е убит от баба си.Изобщо трябва да се издават ограничителни заповеди на мъжете още с раждането им да не се доближават до жени, в противен случай затвор.Като жените ще теглят пари от банките, мъжете тогава за какво са им?Ако в праисторическите времена жената е била ловец, а не мъжа каква е еволюционната необходимост от него.
21
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 24"Носете си парите и имотите в гроба." Ами Тутанкамон си е докарал част от богатството в гроба - ако го беше прахосал са *** сега нямаше да сме чували за него. "Никоя жена не ви дължи нито секс, нито любов!" - както и никой мъж не дължи пари за този секс или любов освен ако не е почасов. "очаквате да се върти харем около вас, защото имате пари." - това на богатите шведки дето си наемат балкански индиици ли го казваш?
20
2
 
28
 
! Отговори
123 преди 6 години
Ебалата на пича. Между другото като видях в нета кой е, бълха го ухапала. А тая е била много оптимистична 50 хилки за ей така. Вече все повече се убеждавам, че е по-добре да си харчиш парите си за професионалистки. Поне е ясно за какво става дума. В случая е и по-евтино. А долу някаква беше написала, че жената трябвало да има пари да е независима. Еми като иска да е независима, да си ги изкара.
19
14
 
4
 
! Отговори
До 3 Анонимен преди 6 години
Носете си парите и имотите в гроба. Никоя жена не ви дължи нито секс, нито любов! Щом сте богати просто си гледайте богатството. И друго като не сте меркантилни защо трупате пари ?! Болни мъжки *** очаквате да се върти харем около вас, защото имате пари. Жената е нeгъpът на света, както казва Джон Ленън в едно свое стихотворение...
18
1
 
5
 
! Отговори
андрей преди 6 години
Вдъхновило се е момичето от "Project X"
17
2
 
25
 
! Отговори
123 преди 6 години
МУХХАХАХАХХАХАХА Откровена златотърсачка. Даже и не си е направила устата по-така. Рускините преди поне знаеха как да се умилкват. Вече и това не го могат.
16
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До кристина 18мило, че кой ги спира жените ?! те ти банки теглиш кредит и се развиваш. ама така, дай ми да се пробвам нема как да стане. той си е я преценил човека. не че нема да изхарчи с нея на карибите 50к за 3-4 дена, ама да се прави на бизнес дама, където довчера е въртяла с***ки - вервай ми прав е бил :)))
15
2
 
12
 
! Отговори
losHo преди 6 години
по един от каналите имаше едно реалити " Сватовница за милиони" . В Щатите богати мъже си търаят съпруги през една агенция. Винаги имаше кандидатки рускини. Дори повечето от тях не говориха добър английски.
14
3
 
18
 
! Отговори
losHo преди 6 години
рускини, украинки и подобно.... всички са един дол дренки. Въртят опашка и са толкова хитри! Лоши домакини и след 30тата си годинка правят едно голямо дупе, като на негърките.
13
30
 
5
 
! Отговори
кристина преди 6 години
мъжете са по-големи егоисти, доказано е научно.. не ги интересува че жената до тях иска да се развива по собствен начин, дори и да има и по-добри идеи.. жената си остава жена и трябва да се научи да си стои в къщи, да гледа деца, да готви..но да се забвлява или работи - само ако мъжът пожелае.. всеки човек е уникален по своему, има добри и лоши идеи.. просто не е имала правилния човек до себе си и малшанс и да изтегли заем от банките.. коли се купуват, любов и доверие - никога
12
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оня руснак, където наля 2 кубика бетон в колата на бившата си, беше по-голям.