Прескочи към основното съдържание
Вход / Регистрация

Радев: Борбата с корупцията трябва да е безкомпромисна, за да имаме инвестиции от САЩ

10 коментара
Радев: Борбата с корупцията трябва да е безкомпромисна, за да имаме инвестиции от САЩ

"България може да привлече много повече инвеститори от САЩ, но за да стане това е необходимо да си свършим домашното – борбата с корупцията трябва да се води наистина безкомпромисно", заяви президентът Румен Радев пред журналисти, след като проведе среща в Ню Йорк с президента на САЩ (1993-2001 г.) Бил Клинтън.

“Имаме подкрепата на президента Клинтън за по-голямо присъствие на темата България сред американския бизнес и общество“, посочи още Румен Радев

Държавният глава отново подчерта, че съществува разлика между изключително доброто ниво на двустранното политическо сътрудничество и недостатъчното присъствие на американския бизнес в България.

От президентската институция съобщават, че Румен Радев е поканил Бил Клинтън отново да посети страната ни и да изнесе лекция пред български студенти. 

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.

10 коментара

Екипът на Mediapool Ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни квалификации, обиди на расова, етническа или верска основа.

Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Mediapool.bg от потребителите.

Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Mediapool.bg

Прочетете нашите правила за участие във форумите.

За да коментирате, трябва да влезете в профила си. Ако нямате профил, можете да се регистрирате.



  1. jingleofabella
    #10

    Че, то ако няма корупция в България, с какво ще привлечем американците? Навремето си мислихме, че пазарната икономика би ги привлекла, ама те поискаха гарантирани изкупни цени от държавата. Преди революцията, Куба е управлявана отгоре до долу от американската мафия. Премахването на корупцията е вървяло ръка за ръка с изгонването на американците :D

  2. Преслав
    #9

    И що му е на Клинтън да се среща протоколно с Радев ? Абе дали в Америка още подозират за съществуването на Радан и подобни родни политикани ? От години никой не ги кани там дори като туристи. Отсвирили са ги поради некадърност ...

  3. so what_deactivated_1521205049
    #8
  4. Преслав
    #7

    Малеее \"традиционо десните\" място не могат да си намерят , че Радев е приеман на най-високо ниво в САЩ.Позеленяли сте от злоба и завист , и толкова да ви личи :)Безценно !!!

  5. Коментарът е изтрит в 15:18 на 3 декември 2021 от автора.
    #6
  6. pepe
    #5

    Само приказки за пред американските журналисти. Даже не и за пред българските, защото в България вече никой не им вярва.

  7. т€еритория на Мики Маус
    #4
  8. dgd
    #3

    Тихо бе Радев,само лозунги от твоята уста!

  9. Лизи Гугуткова
    #2

    Тоя коментатор по борба свободен стил ли е, или е президент. Кой назначава главния прокурор... Искай, бори се за оставката на цацата и сложи свестен човек. Размечтах се, та тоя пише покани за гостуване на най омразният човек в Европа.

  10. Miau
    #1

    ДВУЛИЧНИЦИ, мислите ли че в Америка няма да разберат колко сте двулични? Какво борба с корупцията като докарахте корумпираната чайка да ни учи на борба с корупцията.Вие не сте никакви натовци, а сте двуличници.Даже не знам, дали самите знаете какво сте ВЪТРЕ В СЕБЕ СИ.

Препоръчано от редакцията

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.