Шамари, юмруци… Свекърва бие снаха си пред погледа на внучето

Поредното домашно насилие, появило се във Facebook, е от къща в Банкя
Обновена: 22 сеп 2017 08:18 | 22 сеп 2017 07:43,
63
Шамари, юмруци… Свекърва бие снаха си пред погледа на внучето
Кадър: Facebook

Поредна драма с домашно насилие! Свекърва бие снаха си пред погледа на малката си внучка.

За побоя става ясно от видео, публикувано във Facebook. Не е ясен автора му, нито причината да запише сцените с насилие и да ги разпространи.

Драмата се разиграва в жилището на семейството в Банкя.Младата майка се казва Габриела и е на около 20 години, а според коментари на нейни познати в момента носи второто си дете, пише "Монитор“.

Хората, писали под видеото, смятат, че свекървата е с психически отклонения и обвиняват сина й и мъж на Габриела, че не взима никакви мерки срещу тормоза над жена си.

"Момичето е свястно, завърши училище и си гледа детето доста добре. Свекърва й обаче е с психични отклонения. Жалко за Габи и детето. Явно синът на този изрод не иска да защити жена си и детето си”, коментира позната на Габриела във Фейсбук.

От скандалните кадри не става ясно защо избухва разпрата между двете жени.

В началото на видеото се вижда как възрастната жена силно и грубо напада младата. Чува се да изрича по неин адрес и нецензурни думи.

В това време малкото момиченце плаче и вика.

Разярената жена удря Габи с юмруци, ритници и я дърпа за косите. Малко по-късно започва и да къса дрехите на момичето и я съблича гола.

"Как можа да има такива хора не мога да разбера?! Момичето е бременно с второ детенце и тази жена твърди,че обича сина си и внучето ли? Габи,не мисля,че мястото ти е там. А колкото до тази жена, която е с много ниска култура е за лудницата. Поне пред детето да не прави такива циркове… Потресена съм! Държавата просто трябва да вземе някакви мерки!”, пише друга възмутена жена.

По-голямата част от хората съветват Габи веднага да напусне въпросната къща. Други пък твърдят, че тя също има вина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
0
 
! Отговори
Еднa снaхa преди 3 години
Че не е случилa нa снaхa вещицaтa... Зaтовa е тaкa! Дa се пробвa с мен, дa видим кaк ще стaне!!! Ще яде със слaмкa докaто е живa!!!!
38
0
 
6
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Изобщо държавата силно желае да припише негативните прояви на отделни хора върху цялото общество, твърдейки, че сме някаква аморфна безлична маса, която и без друго си деградира и държавата не е виновна за тази деградация. Няма лошо децата да четат романи с порнографско съдържание, в задължителната програма за 8 клас, защото децата са виждали и по-лошо. Кои деца? Със сигурност не всички, със сигурност не всички! Отрича се, че има и друг тип семейства, които страдат от това унифицирано отношение.
37
0
 
5
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
sd, не е заради това, а защото МОН мултиплицира проблема, като вкарва тези деца в училище задължително заедно с техните жертви. Без да носи отговорност за това, че не може да защити едните от другите. Те казват, такова е обществото, не, такива са някои семейства, а останалите НЕ са длъжни да им ядат попарата. Който не може да осигури ред, моля, да не събира малки деца на едно място, защото като не накажеш виновните, те тормозят невинните. В обществото няма само насилници, там са и потърпевшите.
36
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това показва,че тя не обича си на си и не уважава неговия избор.Пътя,жената детето момче,ако желаеш да запазиш брака си.И *** да няма достъп до тази жена.
35
6
 
2
 
! Отговори
U4ete se преди 6 години
Taka se iska obshtinsko gilishte
34
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТЯ ЗАЩО СТОИ И ЧАКА?МЛАДА ЖЕНА, ДА ВЗЕМЕ ЕДИН КОЛ И ДА ДЕЙСТВА.
33
0
 
22
 
! Отговори
sd преди 6 години
После да не се чудим защо има агресия в училище,ето за това я има.
32
0
 
19
 
! Отговори
избирател преди 6 години
Възможно е и момичето да има вина,ние няма от къде да знаем,но това изобщо не е начина изобщо.Жалко.че няма,как да отида да "посъветвам'' разбеснялата се свекърва и маминото синче,че така не се прави!!!Да ги "посъветвам"мирно и тихо без видео.........
31
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Булгаромските драми край нямат! Не народ, а стадо мършаляци!
30
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така и не става ясно кой е заснел видеото.А мъжът на това младо момиче що не вземе да озапти майка си?
29
0
 
29
 
! Отговори
иван преди 6 години
Нито мъжа - мъж, нито жената - жена, що за майка е това ? Свекървата - цинично чудовище ......
28
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има ли линк!?
27
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Напоследък се пишат статии по нагласени клипове, дали жени ще се бият или дете ще държи цигара. свършиха ли се новините та ни занимавате с махленски клюки? По този калип може роман да се напише, но не е мястото тук да се изказват предположения!
26
2
 
27
 
! Отговори
Надето преди 6 години
О-скотяло и озверяло общество!!!Горкото детенце,жал ми е за него!
25
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 24Мирише на постановка.Кой снима?..още снощи, когато го гледах в сураттефтера и мина тази мисъл.снахата каза, че има камера, но дъртата не реагира, а в същото време снахата често поглеждаше в камерата...какво ле вече на правят масите заради "популярност"фейк скандал!
24
1
 
25
 
! Отговори
Джурналист преди 6 години
Има голяма вероятност детето станало свидетел на това един ден да стане сама насилник или жертва на насилие по подобен начин в семейството си. Но най-големият шок е за още нероденото дете, което също изпитва стреса и болката на майката.
23
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мирише на постановка.Кой снима?
22
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом се бият, значи се обичат. Малко по странен и изкривен начин си го показват, но на Балканите е така.
21
30
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ето такива неща се случват в почти всички български семейства, не виждам нищо извънредно. Боят калява, боят изгражда. На българистанеца може само с бой да му се набие акъл в главата, от дума не разбира. Факт!
20
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да, има служба към всяка община, подпомагаща жертви на домашно насилие. Имат си и места, кадето да настанят насилените и децата им.