Чарлз не иска да живее в Бъкингам, когато управлява

Принц Уилям: Прекалено голям е за съвременно семейство
17 сеп 2017 21:22, Анисия Иванова
5
Чарлз не иска да живее в Бъкингам, когато управлява
Снимка: БТА

Принц Чарлз не иска да живее в Бъкингамския дворец, когато един ден се възкачи на престола, според в. "Сънди таймс".

Наследникът на британската корона се чувства добре в сегашната си лондонска резиденция Кларънс хаус. Той е убеден, че ще е е по-уместно туристите да получат по-голяма възможност да разглеждат Бъкингамския дворец.

Сега Бъкингамският дворец е отворен за посещения само когато кралица Елизабет Втора отсъства продължително - обикновено от края на юли до октомври. През лятото тя е в замъка Балморал.

Принц Уилям споделя мнението на баща си, че Бъкингамският дворец е прекалено голям за живот на съвременно семейство.

По думите на представител на Кларънс хаус, "Бъкингамският дворец ще остане официалната лондонска резиденция на монарха" и там ще се провеждат тържествените мероприятия и дипломатически приеми.

Първият британски монарх, установил се в Бъкингамския дворец, е кралица Виктория. Той става нейна резиденция през 1837 г., припомня БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чарлз пък откъде е сигурен, че ще стигне до Крал??! Това ще е синът му Уилям, 80%от британците искат точно Уилям да ги управлява или представлява в монархията. И аз смятам че Уилям е призван за Крал. Той е бъдещето на английската монархия, баща му се компрометира,а брат му не е дозрял.
4
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
съгласен съм, пълно разхищение на данъците на хората.да го отворят само историческо място за туристи и с парите да си го подържат.и без това монарсите не вършат никаква сериозна работа,да си стоят там в някоя вила и да не се натрапват,и да не забравят, че и без тях може.
3
3
 
2
 
! Отговори
Бдинец преди 6 години
Да дойде в някое БГсело, доста негови поданици има по-селата ни, които, да му правят компания. Статутът на монарха в Британската монархия е такъв, че и тук може да я,, управлява".
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На Путин ще му ходи добре, че в Москва зимата е много студено! Да излязат от ЕС и ще ги анексира! А на Чарлз една панелка в Люлин ще му е идеална!
1
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хма то Чарлс нали се отказа от короната...какви ще ги опрафлява после?