Бюджетните Ryanair ще отменят по 50 полета за шест седмици

Редовността на нискобюджетния превозвач е пословична
16 сеп 2017 19:52,
15
Бюджетните Ryanair ще отменят по 50 полета за шест седмици
Снимка: архив Reuters

По около 9 000 пътници на нискотарифната компания Ryanair дневно ще трябва да променят плановете си за пътуване, защото компанията планира да отменя от 40 до 50 полета дневно в следващите шест седмици.

В свое изявление от ирландската компания посочиха, че нивото на точността на полетите им е спаднало с 80% и то само за две седмици. От компанията се извиниха със стачки, неблагоприятни метеорологични условия и отпуски на пилоти и екипажи.

Ryanair е изпратила вчера имейли до първите засегнати пътници, които имат право да избират между връщане на парите или отстъпка в цената на билета при смяна на полета.

Ако авиокомпанията отменя по 40 полета дневно в следващите 6 седмици при 90% запълнени места, близо 285 хиляди пътувания ще бъдат засегнати, изчислява Ройтерс.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ne me interesyva nisko visoko ili kvato i shte da e kompaniq platili li sa si horata daa dlujni ste da prevozite horata tova sa hilqdii hora az naprimer ne sum se prebirala ot 3 godini v bulgariq edvam si vzehme otpyski i izvednuj v posledniq moment ti kazvat otmenqme poleti kak be mama vii ....... Gadove dolni zaslyjavate sichki hora koito precakvate da vi sudqtt do dypka i da mrunka shefcheto toq put ne da mi zeee da ne sme mrunkali za mesta mishkar dano do 1 godina falirash smeshnik 😡😡😡😡
11
1
 
1
 
! Отговори
До 60882 преди 6 години
Не Гада , а Иван Костов ликвидира Балкан заедно с българите,които не ни подкрепиха в стачката тогава !!!
10
1
 
3
 
! Отговори
Смешковци преди 6 години
За пореден път се убеждавам, че тези не заслужават хората да си дават парите за да летят с тях. Прекалено много си вярват.
9
28
 
2
 
! Отговори
маке-ариец преди 6 години
*** да му мисли. Ние цивилизованите хора първо ползваме фърст клас или в най-лошия случай бизнес класи в баровските авиолинии, и второ ползваме кредитни карти с трип интеръпшън и трип канселейшън застраховки.
8
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Ot ECтеб не те ли е срам да пишеш на маймуница?
7
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Poruchkova statija."Я сподели кой е поръчал на Ройтерс да напише статията? :D
6
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Уиза и Райън през последния месец доказаха, че са пълни смешници.
5
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Клоуни, а като стъпиха в България устите им бяха ей такива и заплашваха със съд националния превозвач. Какво стана бе ирландски че киджии, нещо забуксувахте?
4
6
 
25
 
! Отговори
60882 преди 6 години
Такива като Гад Зееви ликвидираха всички национални превозвачи и в БГ,и в Унгария, и в Чехия, и в Естония, за да могат сега от същата раса катили, да ни учат на авиация и да си пробуртват Райънеърите и Уизеърите, като връх в авиацията, където се експлоатират пилотчета разни и най- вече стюарди и стюардеси срещу ниски цени и маймуни, возещи се на самолет! Нискотарифните компании, като споменатата в статията са абсолютни дървета и третират пътниците като *** още от земята!
3
3
 
13
 
! Отговори
Сандо преди 6 години
има директиви на ЕС. Не подписвайте нищо, в нета има достатъчно платофми където за 5 мин. си даватте данните и обикновенно 250 евро обещетение получавате
2
17
 
28
 
! Отговори
хммм преди 6 години
какво сте му дали минуси на тоя под мен бе. То 80 процента от вас не са пътували със самолет а 95 въобще със Райънеър, айде да вземат само отношение тия които са пътували. За последните 2 години съм пътувал 4 пъти с тях като 2 пъти полета беше със закъснение от над 2 часа. Обезщетение никакво, нищо че фигурира като опция за всеки от пътниците. Крайно време е да се намеси европейската комисия по защита на потребителите и да сложи край на този цирк някак. В Европа май освен бежанците другите вече не са хора.
1
43
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Возил съм се няколко пъти с тази клошарска компания и то от зор. Предпочитам да се "набутам" малко повече пари, но да получа наистина добро отношение. Иначе фирмата е перфектна за средностатистическия ***, за който най-важно е да стигне до дестинацията си, където да си прави снимки за Фейсбука и да демонстрира "завидна класа" над останалите.

Спонсорирани публикации