Убиецът от "Лагера": 12 г. издържах жена, която пиеше!

Съдът остави за постоянно в ареста Василев, бил психически нестабилен
22 авг 2017 17:45,
248

Снимка: Булфото

Венцислав Василев, който застреля жена си пред очевидци в столичния квартал "Лагера", го е направил след скандал, в който тя му казала, че няма да види повече децата си. Това обясни самият Василев пред Софийския градски съд, който го остави зад решетките.

Още по темата

"12 години издържах Елена, а тя само пиеше и излизаше с приятелки. Назначавах я в мои фирми, плащах й осигуровки и заплати без тя да е работила. Заради любовта си към нея развалих първия си брак, който траеше 29 години", каза Василев в съдебната зала, цитиран от "24 часа".

Венцислав Василев е болен от рак на простата и от няколко месеца се лекува. Затова той и адвокатката му поискаха да бъде пуснат под домашен арест, за да може да ходи на терапии за болестта.

От прокуратурата контрираха, че затворническата администрация има задължението постоянно да следи здравословното му състояние и при необходимост - да му осигури лекар.

Съдът остави за постоянно в ареста Василев, тъй като има доказателства, че той е разстрелял с 5 куршума Елена. Освен това той може да извърши и друго престъпление, тъй като е психически нестабилен, заключи съдия Атанас Атанасов.

Припомняме ви, че преди дни 64-годишният търговец на хранителни добавки застреля пред очевидци 22 г. по-младата си съпруга Елена в столичния кв. "Лагера" в заведение, в което тя е била със своя приятелка.

Венцислав от години тормозел психически жена си и й посягал. Въпреки че от 2 г. не били заедно, той я дебнел постоянно и й вдигал скандали. Заканвал се, че ще я убие. Заради постоянния тормоз преди 6 месеца на Венцислав било забранено от съда да приближава на 100 м жена си, но това не го спирало.

Елена е подала 2 жалби в прокуратурата и два сигнала в полицията. Последният бил в четвъртък вечерта. Тогава Венцислав я преследвал с колата си, а на следващия ден я открил в заведение в столичния квартал заедно с нейна приятелка.

"Той дойде, каза й, че е нагла и безсрамна и му е съсипала живота и просто започна да стреля. Тя се свлече още с първия куршум". Това си спомня Милена, която е била в кафето със застреляната Елена.

"Венци и преди е казвал, че ще убие Елена, но развод няма да й даде. Казах му: "Как така ще я убиеш, вие имате две малки деца, но той отсече: "Виж, ако аз нямам майка им, деца не искам, деца нямам", разказа още Милена.

Вечерта преди убийството Елена пуска поредния сигнал до полицията, чудейки се дали да не попита полицаите дали не чакат да я убие, за да вземат мерки, разказа още приятелката на 42-годишната жена.

Елена и Венцислав имат две деца на 10 и 5 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


248
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
211
0
 
0
 
! Отговори
ко... преди 6 години
Тоя е управлявал най-големия хранителен холдинг в България...сетете се кво произвеждат
210
0
 
8
 
! Отговори
420 преди 6 години
прилича на Химлер :D
209
1
 
19
 
! Отговори
Украинеца преди 6 години
Този батко съвсем е откачил! Трябвало е да и даде шанс да си живее както си иска! Казано е!!!! Съберат ли се стар мъж и булка млада''''брашно не мелят а живеят в свада!!! Това е от мен по случая'
208
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Този е лудУстананови, че човека е луд, а после се чудиш, защо направил нещо ...
207
9
 
17
 
! Отговори
Този е луд преди 6 години
Квото и да е, гадно е да я убива...Той е смъртно болен, а тръгнал да убива!Вярно е, че рускините са най-ужасните съпруги, но никой не го е карал да се жени за нея!От край време никой нормален не се жени за рускиня, тоя не го ли знаеше?Този е един *** - развел се, взел рускиня за любовница, после се жени за нея, децата навярно са от съседи и приятели... накрая я застрелва. Маллоумник!
206
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
МИ тъй де, ааа !
205
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей, този не помни ли какви жени си довеждаха нашенци от гурбет в СССР ?От малки знаехме, че няма по-лоша и мърлява съпруга от рускинята.Само пиене и хоп в леглата на комшиите!Не знам защо са такива ?!Не случайно в Русия наскоро разрешиха да си бият жените със закон. Вече е само административно нарушение, а не криминално.
204
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересно човек може да бъде убит по толкова-поне стотина начина-и без непременно това да е огнестрелно оръжие !! Но да забраним пищовите а ??????
203
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-страшно от това да се ожениш за рускиня , е да се ожениш за молдованка!
202
2
 
37
 
! Отговори
Петя преди 6 години
Каквото е търсел това е намерил. Зарязал си е първата жена, ама от любов друг път. Кризата на средната възраст го е застигнала е поискал по-младо, а пък не е помислил за последствията след години.
201
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 214По принцип, когато си във вечния конфликт не можеш да имаш готин сексуален живот. Железно верую: Добрите словесни отношения, между двама партньори е разковничето към удовлетворяващ сексуален живот.
200
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 214Содомия
199
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Секса е нещо срамно и нелепо.За нея! Другите жени са долни.Мозъка съвсем е издал багажа на тази жена.Превъртели са и бушоните ,явно.
198
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да виждала съм и жена, как се клати докато говори.Да се мислиш веднъж за мъж и понякога за жена.Как ти се струва? И да говориш за въображаемия си мъж,който не съществува, А си от време на време ти самата.Главата ,яко не слуша.Но, това го виждат и разбират,хора които умеят да анализират поведението и състояние на определен човек.Другите неЯ от съжаление, я нот нещо друго.Да си на 43-44 години в години, които жените цъфтят и са най- сексуални и да разговаряш за секс и да се изчервиш.
197
12
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че като ти е съсипала живота, що не се гръмна себе си, хем си болен и импотентен и ще мреш скоро? Ами ти не разби ли живота на първата си жена тя не трябваше ли да те гръмне, б0клук такъв? 12 години млада и хубава жена ти е топлила миризливото сбръчкано тяло и ти е родила две деца, а ти накрая я застрелваш все едно тя е виновна че си дърт и не ти става. Гаден мръсен и злобен откаченяк. Да умираш бавно и мъчително.
196
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трудни междуличностни отношения с жените.Те правят скандала и драмата,но вътрешно дълбоко съжаляват.Но държат другата страна да поеме вината за да не се чувстват виновни. Не умеят да прощават и да се извиняват. защото те никога не са виновни.
195
2
 
11
 
! Отговори
До 217 преди 6 години
Напротив, забелязва се, очевадно е за хора, които правят психопрофили.С години "боядисаният", "съседът", "колегата" не проявяват психични отклонения- видими от нормалните хора.Но изведнъж се случва непоправимото.Първи индикатор в БГ малко мъже над 40 г. се боядисват! (за разлика от Ю. Корея, в която външн. вид е култ.)В БГ, боядисан мъж с анормален поглед - блуждаещ, втренчен си е диагноза!Чувал си за убиец, колегите му казват: Беше добър, тих човек.Много са детайлите, които показват....
194
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Словесно напада жените с повод без повод обижда, унижава. Иска постоянно да е скаран с жената да е в драма в скандал.Това им доставя удоволствие. Изцъкления поглед се дължи на временна възбуда от хубави момичета.Обикновено за да получат секс прибягват до бой,шамари скандал,заплахи.Прекомерно честа възбуда и бързо се облекчават но все нещо не им достига. Имат неудовлетвореност във сексуален план.И търсят все нови жени за да намерят това което все не му достига в секса.Трудни междуличностни отноше
193
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
214И с колко психопати работят хората и никой не забелязва, че имат проблем.И че те са в опасност. С колко психопати излизат жени,без изобщо да си дават сметка, че залагат живота и здравето си на карта.
192
4
 
7
 
! Отговори
Ограничителна запове преди 6 години
При наличие на Ограничителна заповед - и този тип да се разхожда спокойно?За жалост,и в САЩ, дори при огр. заповед, докато не извърши престъпление не го пипат.Но - при жегите психопатите се активират, при наличие, че жертвата е подала жалба, е трябвало поне един месец да има охрана от двама полицаи.В БГ се обръща малко внимание на насилие над жени, дори след подадени жалби от тях.Рак на простата, имат повечето мъже на 50 г., това не е оправдание да го пускат.Не се обръща внимание на жалбите