Проблемът с нудистите на къмпинг "Делфин" стигна и до физическа саморазправа

Пострадалият спасител Станислав Устамитев, който е със счупен нос.

© скрийншот от Би Ти Ви

Пострадалият спасител Станислав Устамитев, който е със счупен нос.

Напрежението между нудистите на плажа на къмпинг "Делфин", другите почиващи и концесионера на плажната ивица прерасна във физическа саморазправа. Затова разказа пред Би Ти Ви спасителят Станислав Устамитев, който е бил пребит от свой колега заради близостта си с нудистите.


Плажът на къмпинг "Делфин" е най-старият нудистки плаж по Южното Черноморие. Преди малко повече от две седмици се разбра, че фирмата концесионер на плажа "Тива интернешънъл" е решила да не допуска нудистите на плажната ивица, като е поставила табела, на която е записано, че плажът не е нудистки.


В началото на седмицата пък полицията наложи първа глоба на нудист, прекарващ почивката си на къмпинга. Той е бил санкциониран за непристойно поведение, след като преминал няколко пъти без бански по плажната ивица с другите почиващи.




Устамитев разказа, че е близък с повечето нудисти и си говори с тях всеки ден, когато е на работа. Той твърди, че това подразнило другите спасители и се стигнало до бой между него и колегата му Димитър Василев. Последиците били счупен нос за Устамитев. Василев пък разказа, че двамата се борили, когато колегата му започнал да го души и той в опит да се защити го е ударил, без да иска.


"Първа помощ не ми оказаха колеги или доктори, а нудистите. Има голямо напрежение на плажа", заяви Устамитов.


Колегата му, с когото се спречкал, допълни, че нудистите били недоволни от поставените постове със спасители и разположените шезлонги на местата, където те прекарват почивката си. Точно заради това се опитвали да изкарат случая по този начин.

Ключови думи към статията: