НАТО-вски изтребител гони Руски ТУ над Черно море

Придружил бомбардировачите, извън зоната на Алианса
Обновена: 27 юли 2017 09:10 | 27 юли 2017 09:07,
269
НАТО-вски изтребител гони Руски ТУ над Черно море
Снимка: Reuters

Изтребител на британските Кралски ВВС бе вдигнат във въздуха от база в Румъния, за да прехване руски бомбардировачи Ту-22, летящи над Черно море, съобщи Би Би Си.

Изтребителят наблюдавал движението на руските самолети в рамките на мисия на НАТО.

Британският "Тайфун" придружил руските бомбардировачи, докато те излезли от зоната на интересите на алианса. Ту-22 летели над западната част на Черно море в южна посока.

"Това не е извънредна операция и тя не се отличава по нищо от това, което авиацията на НАТО прави на редовна основа", заяви командирът на базираната в Румъния ескадрила Андрю Коу.

Мисията на Великобритания в Румъния е част от т.нар. еър полисинг на алианса, който осигурява защита на въздушното пространство на дадена страна от нейни съюзници в НАТО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


269
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
227
3
 
1
 
! Отговори
demograph преди 6 години
И който вдява и който не вдява тук се прозява."Народите не обичали натовския гнет".. И къде е този "гнет""...Че русолюбците крадат от отбраната, за да ни охраняват без пари " натовските окупатори".Малко ви е Лукойл и Газпром и 30 000 руски фирми, които не плащат данъци, а смучат кръвчицата ви.Нека дойде *** да ви натика в землянките и да я карате на квас и сланина.
226
6
 
13
 
! Отговори
СОЮЗ МИР преди 6 години
Капиталистическата *** отново се точи на Самая Могучая. Събира се веднъж-дваж на 100 години за да си яде лобута. Добре, че Владимир Владимирович Велики е търпелив и екзактен.. следващият няма да бъде. Военното крило в Русия взима превес и след изборите догодина на с0р0соидчетата ще им се стъжни Бевърли Хилс.
225
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Сокол 9Тази диктатура е като онази диктатура, но с обратен знак и по-зле. Аз и 3/4 от народа не искат НАТО, но нямат избор. Кой е достатъчно силен и независим да даде право на избор на хората? Който не вярва в това съотношение, нека тества, да предизвика референдум и да се увери вместо да пише по форумите!
224
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Та какво стана с изтребителя? На колко се е доближил и какво е направил ? :))))))))))))))
223
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как го е гонил? Доближил се е. Ту-то май не е бягало, а се е забавлявало.Ама що медиите да не напишат нещичко. Помните ли американския кораб, дето беше облетян от един стар руски самолет? Казват, че колкото и да го мият - все още понамирисва. Мани, мани...
222
2
 
13
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Сокол 9Може МожеПри диктатурата просто те поставят при такъв избор че нямаш избор или по-простото фалшифицират резултатите.При демокрацията най-малкото изкривяват резултатите чрез платен вот и други подобни легални и нелегални методи, А при по-пасивни общества като нашето направо го ПОДМЕНЯТ.Резултатът е същия и в единия и в другия случай просто се постига с различни методи.
221
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Сокол 9Това е липса на алтернатива и е показателно, че след 89 година в България нищо не се е променило, а просто е в другата, по-лошата крайност. Такъв референдум е имало и през 1944 г. И през 1956 и през целия соц период. Активността е дори много по-висока. Та въпросът е това легитимира ли социализма и участието във Варшавския договор?
220
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А руският Ту и придружителите му знаят ли, че НАТО-веца ги е гонел? Може би само е излетял и е кацнал, за да изпишат гориво...
219
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
заглавието на статията направо уби коча с лопата , гони ли биле руски бонбандировачи , нали се сещате ще такива самолети не летят сами а е имало наблизо изтребители , хихихи , смях в цирка , тоя просто е наблюдавал отдалеко
218
1
 
6
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
един приятел пита дали сте виждали боби, че му требвали некви ТТданни
217
8
 
20
 
! Отговори
До 222 преди 6 години
Ти наистина си калеко (инвалид), бе.България никъде не влезе, там я набутаха чужди акеннти, които преди това бяха внедрени на ръководни позиции, точно за това - да продадат националния интерес.Имаше ли референдум?Не, не им беше изггодно и нарушиха демократичните процедури.Проучването сочи, че 76% от населението бяха категорично против, а около 25% бяха колебаещи се. Затова и прецакаха референдума.И какво се напъваш толкова?Твоят EU e пред разпад, едвам крета, а НАТО е изтривалка на САЩ.
216
6
 
9
 
! Отговори
Гост+ преди 6 години
В Натовския зоопарк май нямат животно по-силно от мечката
215
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пилотите са гледали клипчето на Цеца Клизмата и са изпанали в умопомрачение
214
22
 
11
 
! Отговори
България ЕС НАТО преди 6 години
само така нека азиатците разберът че нямат работа тука
213
12
 
21
 
! Отговори
славянин преди 6 години
Тези лигава атлантически пепита докога ще се излагат пред целия свят!?
212
31
 
15
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
От 29.03.2004 г., България официално става член на НАТО, а от 01.01.2007 г. е член на ЕС ..... Казвам го за тези "българи", които уж живеят в България, но още не са го разбрали. Така че ако ще се обиждаме на родоотстъпници и небългари, веднага се сещам за едни товарищи, които още си мислят че са 16-тата республика на СеСеСерето !
211
12
 
22
 
! Отговори
рускиня до 213 преди 6 години
Моля, не бъркай руски пилоти със себе си. Ако ти се изпускаш още от детските си години - не означава ,че и останалите същите ***.
210
15
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 218Реалното изследване на общественото мнение в България показва че 2/3 от българите са русофилиrusofili sa samo pikaeshite na Buzludza
209
2
 
10
 
! Отговори
До 183 преди 6 години
Добър опит за тролене, Ай Гиве Ю Дат Май Френд!...Но сигурно е щял да припадне, ако е видял някой американски бомбардировач Б-52, които са поне 20 години по-стари от описания от теб руски бомбардировач и чудно как, но още летят насам натам.Разнасят "демокрация"...
208
10
 
30
 
! Отговори
До 212 преди 6 години
Не е злоба на всички срещу Русия!Тези всички са няколко вредни трола, на които плащат америанските НПО.Реалното изследване на общественото мнение в България показва че 2/3 от българите са русофили, а от цялото колиечство българи 4% до 7% реално са остро настроени против Русия.Има една интересна справка относно разходите за "модериране" на общественото мнение у нас, чрез фирми спечелили западни гратове.А и да не забравяме, че фонзация "Америка за България" е споннсор на Днес.бг.