Решиха се! Македония прие договора с България

Премиерът Зоран Заев ще подпише документа
Обновена: 26 юли 2017 13:07 | 26 юли 2017 12:52,
36
Решиха се! Македония прие договора с България
Снимка: архив, Reuters

Македонското правителство прие Доклада за състоялите се преговори и съгласувания текст на Договора за приятелство, добросъседство и сътрудничество между Република Македония и Република България.

Това съобщи правителствената пресслужба, цитирана от агенция МИА.

Още по темата
Правителството взе решение, с което определя премиера Зоран Заев да подпише Договора за приятелство, добросъседство и сътрудничество между Република Македония и Република България.

В тази връзка ще бъде представена допълнителна информация за обществеността, уточняват властите Скопие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Македония не трябва да влиза в ЕС. Там е само чукари и шиптари. Вън макета и шиптари!
29
1
 
3
 
! Отговори
morelini преди 6 години
Договора е една Недомлъвка.Повечето от членовете са общи приказки за бъдещо развитие.Нищо Конкретно за езика.....за това че до 1945 год македонците са били Българи...нищо ЯСНО И ТОЧНО..Че как няма да са съгласни,ще подпишат и с двете ръце...
28
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НИКАКВИ ТАКИВА!!!!!!!!МАКЕДОНИЯ БЪКА ОТ АЛБАНЦИ И ДРУГИ ИСЛЯМИСТИ!!!!!ТОВА ДА СЕ ДАВАТ БЪЛГАРСКИ ПАСПОРТИ НА МАКЕДОНЦИ Е ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА ДО ГОЛЯМА СТЕПЕН ТЪЙ КАТО МАКЕДОНИЯ НЕ Е ЧИСТА КАКВАТО Е БИЛА СЛЕД ОСВОБОЖДЕНИЕТО А СЕГА Е НАБЪКАНА СЪС СЪРБОМАНИ И ДРУГИ ИСЛЯМИСТИ!
27
5
 
7
 
! Отговори
Тъп политик1 преди 6 години
Има нещо гнило тук,1народ2държави засрами се Боко.
26
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо винаги България е откъм н.а.е.в а н а т а страна?Щом не се изложи публично този договор,означава,че нещо не е наред.
25
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И МИЛЕНКО ЛИ Е СЪГЛАСЕН?
24
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПРИ ПОДПИСВАНЕТО ЩЕ СИ РАЗМЕНЯТ ПОДАРЪЦИ-БОКО ЩЕ НОСИ ОТ СУДЖУКА, ЗАЕВ - МАКЕДОНСКА НАДЕНИЦА.
23
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СИМИТЛИЙСКА МУ РАБОТА
22
7
 
10
 
! Отговори
ЕРИК РУБИН РЕШАВА преди 6 години
ЩОВ ЕРИК РУБИН Е ЗАПОВЯДАЛ НА БОРИСОВ - ДОГОВОРЪТ ЩЕ СЕ ПОДПИШЕ.ЩОМ ЕРИК РУБИН ЗАПОВЯДА НА БОКО И САМУИЛ ЩЕ Е МАКЕДОНСКИ ЦАР, И КИРИЛ И МЕТОДИИ КЕ СА МАКЕДОНЦИ, И МАКЕДОНСКИ ЕЗИК ЩЕ ИМА, И АЗБУКАТА ЩЕ Е МАКЕДОНИЦА, И ИСУС ХРИСТОС ЩЕ Е МАКЕДОНЕЦ.ВСИЧКО ЩЕ ПОДПИШЕМ И ЩЕ ПРИЗНАЕМ, ЩОМ ЕРИК РУБИН ЗАПОВЯДА НА БОРИСОВ.
21
5
 
17
 
! Отговори
Възмутен преди 6 години
Този договор не е публичен, защо? Когато правителството крие нещо от обществото, значи не всичко е наред. Очаквам в договора България да признае Самуил за Македонски цар, Кирил и Методи, а същи и Климент Охридски за македонци, а защо не и Адам и ***....
20
4
 
10
 
! Отговори
ДО до 18 преди 6 години
Ти този договор чел ли си го бе мушморок. Навремето такива като теб осъждаха ,,Архипелаг Гулаг" без да знаят съдържанието. Или така ви е казал главния ***-,,Плюйте,няма значение за какво,важното е да се плюе"Аман от хлапаци не живели ,не видели и не прочели.Най лесно е да се плюе ,обратното е по важно и трудно. Първо разбери за какво става дума и после помисли дали си прав.Или и ти като македонците-ултраси само ще се пениш.И какво?
19
4
 
31
 
! Отговори
Македонец преди 6 години
Няма два народа и два езика- наш език открай време си е Българският,останалото е измислено от Русия за угода на техните сърби!
18
4
 
22
 
! Отговори
До 18 преди 6 години
Вместо да даваш акъл дето го нямаш, погледни какво правят другите президенти и премиери по света. Как се държат премиерите на Унгария, Полша и останалите от Вишеградската четворка. Все политици, при които народите им дръпнаха много напред, а не ги докараха до дъното на Европа.Пак се наведохме яко на Сащ и какво? Пак сме в същата мизерия. Защо Сащ не поиска от Гърция да подпише такъв договор? Ами щото Ципрас нямаше да се съгласи.
17
8
 
7
 
! Отговори
До 15 преди 6 години
ТИ,, БАЦЕ",вземи малко се ограмоти ,порасни ,поумней и най важното възпитай се ,а не с този люлински език да даваш акъл за неща от които хал хабер си нямаш.Аман от малолетни пишлигари.
16
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И кой се е решил??. Всичките са против. Питайте когото искате в Скопие на улицата всички са против. Независимо, че Борисов се огъна и гък не каза на претенциите на Зеев. То може да е меко.тело, ама Борисовото минава границите.
15
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво си мислите - че като влязат в ЕС няма да ни мразят и няма Югославските сърбомански служби да дърпат конците?! - дълбоко се лъжете. Никакъв ЕС за тия и сръбските гадове - да си гният в пост-юфославското пространство. Ревизия на Ньйския Договор и тогава евентуално...
14
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е договор против интересите на България ама кой го интрресува. Така са му разпоредили на Борисов и той изпълнява. Още докато беше тука Зеев каза, че Македония няма да признае нито историята ни, нито азбуката ни. А Баце, който се изрепчи на Русия за азбуката сега мрънкаше като мишка.
13
9
 
14
 
! Отговори
Вели преди 6 години
Крайно време беше! При нас и ЕС им е мястото. За ужас на русоробите и българомразците и червените национални предатели. Да живее България!
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Сащ ако действат така за напред 5 да дигнат няма лошо
11
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
въпреки мизерийте на путинистан и славимангалско комунизти4еската з г а н договора е факт и отношенията с макетата ще си дойдат на мястото