Агент на Ми5 си призна: Поръчаха принцеса Даяна! Аз я убих!

На Джон Хопкинс му остава малко живот, направи големи разкрития
22 юни 2017 14:30,
171
Агент на Ми5 си призна: Поръчаха принцеса Даяна! Аз я убих!
Снимка: Reddit

Пенсиониран агент на Ми5 призна на смъртния си одър, че е бил принуден да убие принцеса Даяна.

80-годишният Джон Хопкинс твърди, че като част от работата си в Ми5 е извършил 23 убийства между 1973 и 1999 г. Това били все лица, заплашващи националната сигурност.

Хопкинс имал и богат опит при дискретните убийства с отрова или друг вид химикали.

Умиращият бивш агент призна още, че е работил като част от клетка, състояща се от 7 лица, на които им са поверени политически убийства.

Жертвите на Хопкинс са предимно журналисти, активисти и синдикални лидери. Единствената жена, която е убивал, твърди той, е принцеса Даяна.

"Тя беше единствената поръчка, дошла директно от кралското семейство", пояснява той, цитиран от Дейли стар.

Бившият агент признава, че изпитва противоречиви чувства заради това убийство. Описва принцеса Даяна като красива и сърдечна жена, която същевременно е поставила британската корона в риск. Кралското семейство имало доказателство, че планира да се разведе с принц Чарлз, но е и знаела твърде много тайни за Бъкингам.

Самата Даяна пък била пълна с омраза към кралското семейство и щяла да издаде всякакви тайни.

"Шефът ми каза, че тя трябва да умре. Той получил заповедта директно от принц Филип, поръчал да изглежда като инцидент", разказва Хопкинс.

Дотогава не бил убивал жена, още по-малко принцеса, но се подчинил на заповедта.

"Направих го за кралицата и страната", спомня си с днешна дата бившият агент.

Конспирацията била сериозна - били намесени и световни медии, които трябвало да потулят историята и да не ровят твърде много в нея.

"Ако принц Филип бъде анализиран от психиатър, ще се докаже, че е психопат", твърди Хопкинс.

Въпреки признанията Хопкинс обяснява, че е нямало как да ги направи по-рано, тъй като агентите се кълнят във вярност към Короната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
147
7
 
9
 
! Отговори
Лейди Ди преди 5 години
Това на 100%е истина. Имаше много различни други статии. Бях прочела в една статия че принцесата е жива, в друга беше написано че са заслепили шофьора и др. Но това е истината. Тя беше жена с много тежък живот. Но преди Доди тя в имал друг мъж който е обичала. Принц Чарлз разбрал за любовта им и изпратил мъжа който принцесата обичала. Тя била в потрес от случилото се. Дори се е опитала да се самоубие. Даяна знаела за принц Чарлз и Камила. Една вечер тя отишла на една церемония.
146
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Голяма жена, голяма личност лейди Даяна. Светла и памет. Немога да кажа същото за жабата бившата й свекърва, та и да дойдат от тайните й служби да ме задължават
145
6
 
6
 
! Отговори
Марко преди 6 години
Правени са краш тестове даже клипа го има в тубата на едни американци, които доказват, че дори и да е имало друга кола тя не е причина за катастрофата, подлеза алма има лек завой на ляво преди самото навлизане и лек завой на дясно при излизане, при 180км/ч просто Анри е изправил завоите. Радиатора на колата е бил на задната седалка това не е удар със 60км/ч. Същите американци блъскат 3 автомобила и този със скорост 180км/ч има същите поражения, като мерцедеса на Даяна. Мир на праха и!
144
12
 
4
 
! Отговори
Марко преди 6 години
Тая статия е меко казано теория на конспирацията, един нелеп инцидент се превръща в маскарад. Защо света не прие, че катастрофата е нелепа случайност от събития. Има доказателства за употреба на алкохол от Анри Пол, поръчал си е две малки мастики в ресторанта на РИЦ има касова бележка, записи на камери, свидетелски показания. Основния мерцедес на Доди е бил S600, който е чакал на централния вход и по идея на Доди е трябвало да заблуди папараците, вместо него използват кола под наем S300.
143
3
 
2
 
! Отговори
Я гледай преди 6 години
До Анонимен 152 До сега пишеше, че дори и децата знаят ....., сега мина на пеленачета.Я напрово зародишите знаят ........не се притеснявай.Умен си.
142
0
 
10
 
! Отговори
МАГНЕТИЧНА! преди 6 години
Голяма красавица и всеобща любимка беше, пък и добросърдечна и естествена въпреки високото си положение. Мир на праха й, остана си завинаги млада и хубава.То да бяха поръчали Тони Блеър, хич нямаше да ми е мъчно
141
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вино и жена изневеряват, когато няма истински пиячи.А пък като се изправеше тая камила до Дияна - не беше за вярване!
140
1
 
21
 
! Отговори
ХЪТ преди 6 години
Човекът, който веднага пряко заяви, че катастрофата е убийство, беше бащата на Доди ал Файед. Той обвини кралското семейство, че е причинило умишлено смъртта на сина му и на приятелката му лейди Даяна.
139
10
 
5
 
! Отговори
Burzum преди 6 години
Работа на Путин!
138
12
 
17
 
! Отговори
Заки преди 6 години
Да,случват се и такива 'случайни' инциденти в иначе прекрасната така наречена държава Англия,населена предимно с позитивни,интелигентни и работливи хора.
137
6
 
21
 
! Отговори
Гост+ преди 6 години
В основата на всички идиотщини по света стоят организации с три букви/символи
136
5
 
23
 
! Отговори
затваряне на пъзела преди 6 години
Значи той е бил човека, избухал принцесата с пожарогасителя, малко преди да дойдат органите на реда...
135
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На днешно време, дори пеленаците знаят, че онова с "папараците" бе приказка от 1001 нощ.
134
5
 
14
 
! Отговори
русофил преди 6 години
Нормални нещица за запад(налия)ния свят.
133
3
 
1
 
! Отговори
ABTOP преди 6 години
АМА КАКВО ВИ ИМА БЕ ИЗКУФЕЛНИЦИ?
132
3
 
12
 
! Отговори
стола преди 6 години
До До GOSOЗаповедта идва винаги и само от висшестоящият му началник, а информация се дава на "need to know basis". Наистина ли смяташ че агента пита начаклника си от къде идва заповедта и дискутира нейното изпълнение в зависимост от отговора, а пък началника му дава обяснение за своите началници и поръчители? Те тия Ми5 били по зле от училищната банда
131
4
 
10
 
! Отговори
До GOSO преди 6 години
Един Британски агент да изпълни заповед,да убиесвоята Принцеса,дали ще изпълни заповед примерно от бай Иван Филанкишията?Естествено,ще иска да знае,дали заповедта идва от най-горе.
130
5
 
31
 
! Отговори
Аспарух преди 6 години
Англиската колониална политика е убила милони по Света(примерно само за един път 8млн Индийци от глад)Някой учудва ли се,че МИ-5 и МИ-6 убиват неудобните им?
129
12
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Катастрофата, причинила смъртта на Лейди Ди в тунела под Ламанша, доколкото си спомням, беше причинена от шеметно преследване на колата на Даяна и Доди от моторизирани папараци. Значи излиза, че този агент на Ми5 е бил един от папараците под прикритие :))) Даяна не беше лека жена, тя е страдала много в брака си с Чарлз (цитат :"в този брак бяхме трима "-има предвид Камила) и е нормално да търси истинска любов, която явно е открила в лицето на Доди Ал Файед. Научете повече, преди да пишете глупави коментари! Но когато Даяна загина, светът скърбеше и беше меко казано зле настроен към кралското
128
13
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако погледнете историята на която и да е кралска династия, ще видите много, ама много роднински убийства! 99% е по вероятно да е истина, от колкото да е лъжа! Жалко за децата и, че са внуци на убийци!