Николай Митов: Дошъл съм да изградя силен отбор и ще го направя

Николай Митов: Дошъл съм да изградя силен отбор и ще го направя

© LAP.bg

Треньорът на "Левски" Николай Митов изрази разочарованието си след загубата с 0:3 от ЦСКА и посочи, че неговите футболисти са допуснали много грешки и са изиграли слаб мач. Сините ще завършат на третото място в Първа лига и ще играят бараж с "Верея" за участие в Лига Европа.


"Честитя победата на ЦСКА. Топката ни е в краката и допускаме да ни я вземат и да направим фаул. Говорили сме го това, за съжаление, се получава другото. Слабо днес, съгласен съм, очевидно е", каза той.


Митов добави, че това не е тази играта, която иска да вижда, но това са възможностите на "Левски" на този етап.




"Не е това, което искам. Знаех го това като дойдох. Затова и тези четирима футболисти (Георги Костадинов, Джереми де Нойер, Антонио Аниете и Сърджан Лукин) не играят, защото няма да бъдат с нас през новия сезон. По-добре да изградим един отбор, отколкото да се заблуждаваме с една победа", коментира треньорът.


Той коментира и гневната реакция на част от привържениците, които поискаха някои от футболистите да си съблекат фланелките. "Много се насъбра на хората и като паднеш 3:0, нормално да има някакъв...не съм запознат точно какво е станало".


"Имам договор за още една година. Аз съм дошъл с цел да изградя силен отбор и ще го направя. Знаех, че може да се мине през това, но това е пътят. Иначе пак ще си говорим добре сме, но пет години грам не сме добре. Имам психика, нямам пораженско мислене", допълни Митов и добави, че иска всичко да се изясни ситуацията, при която Атанас Кабов пострада от хвърлена бомбичка от сектор А на Националния стадион. .

Ключови думи към статията: