Стамен Белчев изрази увереност, че ЦСКА ще играе в Европа

Стамен Белчев изрази увереност, че ЦСКА ще играе в Европа

© LAP.bg

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев е уверен, че отборът ще получи лиценз за участие в Лига Европа. Червените завършиха на второто място в Първа лига, след като победиха с 3:0 "Левски" в дербито кръг преди края на сезона. Сините останат трети и ще играят бараж с "Верея" за място в турнира.


"Мисля, че ЦСКА ще участва в европейските клубни турнири. Емблемата? Мястото на емблемата е на "Българска армия". Мисля, че всичко ще завърши по най-добрия начин и ще бъде наша", каза той.


Белчев добави, че се работи по селекцията и ще бъдат привлечени нови, но такива, които "ще свършат работа".




"Със сигурност ще има нови футболисти, но искаме да знаем, че те ще ни свършат работа. Ние няма да взимаме на килограм или само да отчитаме дейност на трансферния пазар", коментира той.


След мача феновете скандираха неговото име. Белчев каза, че това го прави щастлив, като подчерта, че заслугата за добрите резултати е на футболистите.


"Нека да завърши и последния мач с "Дунав" и ще има по-голяма яснота", допълни наставникът относно своето бъдеще като треньор.


В същото време стана ясно, че Станислав Манолев и Николай Бодуров ще подпишат нови договори.


"Категорично се разбрахме с Гриша Ганчев и оставаме в клуба - както аз, така и Бодуров. Ще останем, колкото ни държат краката. Правим един лагер и сме готови за Лига Европа", каза Манолев.

Ключови думи към статията: