Венгер обяви, че бъдещето му ще стане ясно в сряда или четвъртък

Венгер обяви, че бъдещето му ще стане ясно в сряда или четвъртък

© Associated Press

Мениджърът на "Арсенал" Арсен Венгер обяви след победата над "Челси" с 2:1 във финала на ФА къп, че бъдещето в клуба ще стане ясно през следващата седмица в сряда или четвъртък.


"Във вторник ще имаме среща с борда на директорите и в сряда или четвъртък всичко ще бъде ясно", каза той, цитиран от Би Би Си.


Французинът изрази щастието си след триумфа на "Уембли". Той стана най-успешният мениджър в историята на турнира, след като вдигна купата за седми път.




"Представянето ни беше впечатляващо още от първата минута. Момчетата в отбора страдаха, но останаха обединени и реагираха по най-добрия начин. Определено мога да кажа, че днес играха страхотен футбол. С още едно или две качествени попълнения, този отбор може да се бори за титлата във Висшата лига", каза Венгер.


Той добави, че е горд, че е спечелил седем пъти ФА къп и е станал шампион без загуба.


Футболистът Аарън Рамзи заяви, че неговото желание е Венгер да остане в клуба, като подчерта, че мениджърът го заслужава.


"Чувството от победата е неописуемо. Страхотен завършек на един сезон, в които имахме много колебания. Но този успех мога да кажа, че кампанията за нас беше успешна. Момчетата го заслужават. Щастлив съм и за нашия мениджър", добави Рамзи.

Ключови думи към статията: