Пиян подкара кола и катастрофира, трима с опасност за живота

Тежкият пътен инцидент стана на булевард в Шумен
27 май 2017 21:27, Красимир Ангелов
21
Пиян подкара кола и катастрофира, трима с опасност за живота
Снимка: Булфото, архив

Водач, седнал зад волана след употреба на алкохол, е предизвикал тежък пътен инцидент в Шумен, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Сигнал за произшествието е получен в 17:27 часа. Съобщено е, че водач на лек автомобил се блъснал в стълб на бул. "Ришки проход" в града.

Към мястото на инцидента са насочени екипи на "Пътна полиция", спешна помощ и пожарна. На място полицаите установили, че 23-годишен водач и собственик на лек автомобил Рено „Лагуна“ с шуменска регистрация, се движил в посока към изхода на града. На прав пътен участък поради движение с несъобразена скорост загубил контрол над автомобила.

Занесъл се напречно на пътното платно, ударил се в бетонна стена с лявата си част, след това се блъснал в стълб и паднал в дере. В шуменската болница са откарани водачът и тримата му спътници. Към момента състоянието им е тежко и има опасност за живота им.

Водачът на автомобила е тестван с дрегер, който отчел 1,57 промила в издишания въздух. Взета му е кръвна проба за анализ. По случая е образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
1
 
! Отговори
Дайте писмен доклад преди 6 години
Огромни аномалии се виждат обемно отлично около нагло вредните терористични камери нахендрени на полiцията от терористи през корумпирани около БОрисов.Новите СПИН камери/AIDS 2012 i AIDS 2016 позволяват мигновенно центриания и поразявания на автомобили и водача вкл с закодиране на катастрофи.МВР да иска писмени доклади колко стотици милиони подкупи са взели хората около БОрисов и Цветанов за закупуване на терористични камери.
18
4
 
3
 
! Отговори
СПрете фаровете преди 6 години
Проучвал съм много тежки катастрофи в миналото.Повечето ставаха в АНОМАЛНИ ЗОНИ..Обсебват водача в аномалната зона и ..Терористи ползващи спец наркотици и корупция принудиха милиони водачи да закупуват нагло престъпни холограми.В Момента всеки автомобил с включени скенери и налепени холограми е АНОМАЛНА ЗОНА с извънземни духове на убиици в него.
17
1
 
1
 
! Отговори
ПОЛицейска мафия има преди 6 години
Използвано е ново холограмно оръжие з а обемно обсебване . НА снимки на колата с водача срещу който е активиран холограм убиец се вижда много ясно обсебващия обем .Оръжието е част от арсенала на полицейската мафия правеща кървави катастрофи и атентати с цел внедряване на още по жестоко вредни съоръжения за ликвидация на живот а на повърхноста
16
2
 
2
 
! Отговори
Партиен член преди 6 години
На прав път само пиян правоверен може да направи това.
15
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стълбаааа,стълба ,как е ??Държавна пара се е харчила там !
14
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама нали турците не пиеха......
13
0
 
7
 
! Отговори
Шаран-БГ преди 6 години
Оле-ле, да мислят, да мислят ---ама с какво ? На прав пътен или уличен участък "лагуната" започнала да се блъска където и попадне.......Ама тези френски коли, с тези български водачи, защо ги правят тези неща ???
12
0
 
13
 
! Отговори
Манолски преди 6 години
На тези им е труден българския, аз ги познавам
11
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе, кой ще се блъсне със скорост до 90км/ч, трезвен, на прав участък и то без някой друг да му сече пътя примерно...... Ясно е! ***! Добре, че не са затрили някой друг! Тия, ми да били мислили..... Тая глава е да се мисли с нея, не е само да пазиш равновесие.
10
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Варги, пак ли ти бе пияна мутро!
9
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аминаз от шумен граждани не познавам. Само селяни. Особено едно плешиво джудже дето се подвизава като автомонтьор в англия.
8
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оня ден в аналогична тема ги защитаваха "какви добри момчета били" и как колата им поднесла на мокрото, пък те направо на задна се движели.99% от случаите са пияни и надрусани, в останалия процент - техническа неизправност и лош късмет.Добре че няма странични хора пострадали.Изводът - ако ви е мил живота, не се качвайте с пияни в колата.
7
1
 
12
 
! Отговори
mihail преди 6 години
1,57 промила в издишания въздух докато е на командно дишане .........пак става да се вземе проба ,дано оцелеят поне другите
6
6
 
8
 
! Отговори
mihail преди 6 години
дано оцелеят
5
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бойко да ходи да го пита защо е карал пиян и ,дали книжката е купена.
4
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За такова нещо не се мисли "другия път". Мисли се предварително, за да не се случва нито веднъж. Трябва вече да променят глобите при катастрофи, а не само при нарушения. Някак си, в България се покачи стандарта леко и на хората им стана много "евтино" да се възстановят след катастрофа и да продължат по старому
3
6
 
31
 
! Отговори
активен преди 6 години
Тоя направо на бесилото. Цял ден краля слънце взима мерки против жертвите от катастрофи, а тоя се подиграва с него. Смърт. На бесилото. Всички журналисти да отразят бесенето.
2
1
 
46
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Тоя само в Луната не е успял да се блъсне
1
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре де. Като си играеш с огъня винаги има шанс да се опариш.Тези се изгорили. Другия път да мислят.