Прескочи към основното съдържание
Вход / Регистрация

Агресивен питбул нахапа жестоко дете в пловдивско село

4 коментара
Агресивен питбул нахапа жестоко дете в пловдивско село

Питбул нахапа жестоко дете в пловдивско село, съобщи Нова телевизия. Момченцето било нападнато от животното пред погледите на стопанина на кучето и десетки други деца. Агресивното куче все още е в населеното място, а хората се страхуват да пускат децата си сами по улиците.

Малкият Димитър и приятелите му играели в парка на пловдивското село Динка. Стойчо Марков стоял на близката пейка заедно с питбула си, който бил без намордник. Децата отишли да погалят кучето. По нищо не личало, че то ще прояви агресия. "В един момент моят син минава зад кучето, то се обръща, събаря сина ми и го ухапва по корема, одраска и лицето му", разказа майката на пострадалото момче.

Собственикът на питбула осъзнава грешката си, че е оставил кучето без намордник. "Не съм искал кучето да го захапе. Повече няма да го пускам", заяви той.

Пострадалото семейство е подало жалба в Районното управление на МВР и настояват агресивните животни да не живеят в селото. От полицията обяснили, че собственикът на кучето ще бъде официално предупреден.

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.

4 коментара

Екипът на Mediapool Ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни квалификации, обиди на расова, етническа или верска основа.

Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Mediapool.bg от потребителите.

Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Mediapool.bg

Прочетете нашите правила за участие във форумите.

За да коментирате, трябва да влезете в профила си. Ако нямате профил, можете да се регистрирате.



  1. Londoner
    #4

    "...ще бъде предупреден"? В Англия такова куче веднага бива умъртвявано от властите. Селска държава сме.

  2. Коментарът е изтрит в 21:19 на 25 май 2018 от автора.
    #3
  3. Bлaдo
    #2

    написано по тоя начин може и да се разбира като някое жестоко дете да е нахапало агресивния питбул ;-) А ако трябва сериозно - собственикът на кучето трябва да го отнесе като за опит за убийство, а животното - приспано.

  4. nklgnv
    #1

    Защо ли не съм изненадан!!! Полицайте щяли да го предупредят!!!! Представете си само в каква държава живеем.

Препоръчано от редакцията

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.