Хилъри Клинтън призна, че и виното й е помогнало да преодолее загубата на изборите

Хилъри Клинтън призна, че и виното й е помогнало да преодолее загубата на изборите

© Joshua Roberts, Reuters

Неуспелият кандидат за президент на САЩ Хилъри Клинтън обяви, че и виното й е помогнало да преодолее загубата от Доналд Тръмп. В реч в Уелсли Колидж, който е завършила, Клинтън говори за моментите, когато нещата не са ставали, както ги е планирала. Тогава прекарвала време с внуците, разхождала се в гората, преподреждала гардероба.


"Няма да лъжа - и шардонето също доста ми помогна", казва Клинтън в третата си реч пред Уелсли Колидж, цитирана от списание "Elle".


"Но ето какво ми помогна най-много - да си спомня коя съм аз, откъде идвам и в какво вярвам. И това - какво Уелсли означава за мен", казва още Хилъри Клинтън.




В речта си тя казва на младите, че те са толкова силни, защото до тях има хора, които ги подкрепят в добро и в лошо. "Всяко нещо заслужава да създавате общности - и вие ще го направите като инвестирате време и любов във връзките си", заявява Клинтън.


"Удвоявайте страстите си! Бъдете смели, опитвайте, проваляйте се! Опитайте отново и разчитайте един на друг. Дръжте на ценностите си! Никога не предавайте мечтите си!", съветва младите хора Клинтън. Тя казва още, че е оптимист за бъдещето, тъй като младите ще опитат да направят големи неща.

Ключови думи към статията: