Акцията на Летище София – не знак към Европа, а към всички нас

Лозан Панов политиканства и хленчи, смята главният прокурор
27 май 2017 16:12, Красимир Ангелов
31
Акцията на Летище София – не знак към Европа, а към всички нас
Снимка: БТА

Разбиването на групата за трафик на мигранти на Летище "София" не е знак към Европа, а към самите нас, заяви главния прокурор Сотир Цацаров в коментар на акцията срещу трафика на мигранти през софийското летище.

Още по темата
"Защо трябва да го разглеждаме като знак към Европа? Това е знак преди всичко към нас самите. Знак към гражданите ни, към опазването на сигурността вътре в страната и към силите за сигурност, защото не бива да се допуска пробив сред хората, призвани да пазят българската граница", заяви обвинител №1, цитиран от "Фокус".

Според него с действията от вчера се предотвратява тежко престъпление и се пресича канал, който за първи път действа по този начин на въздушната граница. Главният прокурор уточни още, че разследването работи в момента и се установяват фактите и обстоятелствата.

Главният прокурор коментира и напрежението между него и председателя на ВКС Лозан Панов. "Никога няма да се сдобрявам с него, защото нито той ще ми стане приятел, нито искам такъв човек за приятел. Това не значи, че аз нямам готовност да работя с него. Не бъркайте това да си подам ръка с някой като приятел със служебното отношение с някого. В крайна сметка той е председател на ВКС, а това е институция, която заслужава само уважение", посочи главният прокурор.

Той уточни, че е очаквал от Панов по-малко политиканстване, "по-малко хленчене", а конкретни идеи за съдебната система и взаимна коректност.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
2
 
! Отговори
Pутин преди 6 години
Цаци е изпържен. Следва операция преди консумация Пане.
30
0
 
3
 
! Отговори
опетков преди 6 години
До АнонименРазликата е огромна: Едните са много по-богати от другите. Може да се каже, че това са ВИП емигранти. Следва да се зададе и въпроса: дали това не са точно онези, които организират поставянето на бомбите?
29
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се подлъгвайте!Това са циркови номера предназначени за замъгляване на съзнанието на ошашавените овце!Разберете едно нещо.Нужни са крайни мерки по зашита на националната сигурност,както срещу нелегалната миграция,така и срещу всякакъв контрабанден внос и особено на наркотици - заловените трафиканти и контрабандисти,на доживотен затвор!А иначе ще ни правят номера,със "залавяне" на нелегални мигранти,или контрабандни стоки,с отклоняване на минимални количества от огромния преминаващ поток.
28
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе каквото и да казвате,ББ и патриотите опазиха що-годе българската граница.Не е идеално,но не е и зле.
27
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква е разликата между нелегалните емигранти минали през летище София и тези,кйоито свободно си влизат в страната през недовършената ограда?Едните по-добри ли са от другите и служителите на аерогарата по-0лоши ли са от тези на сухопътната ни граница,а Цацаров?
26
0
 
2
 
! Отговори
М, да ... преди 6 години
Има ли камери/ видеозаписи при разпит при прокурорите или още се писателства и читателства от съсиите пък? Времето как въобще се преразпределя при българското правораздаване?
25
3
 
1
 
! Отговори
М, да ... преди 6 години
Той уточни, че е очаквал от Панов по-малко политиканстване, "по-малко хленчене", а конкретни идеи за съдебната система и взаимна коректност.--------------Признава, че съдебната система има нужда от промяна! Цацаров е готов за диалог с носител на конкретни конструктивни идеи!
24
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На другарят Цацаров все нещо му криво.
23
0
 
7
 
! Отговори
Нетърпелив прукурор преди 6 години
Шефе, казвай бърже кои са правилните и арни кандидати прукурори за новио ВСС, че да гласуваме и да си одим на село. Жината тъкмо е сипала рикиата и не ми се занимаа с глупусти. Па и днес е събота треба да се баням.
22
3
 
6
 
! Отговори
Протестиращ преди 6 години
Цацаров, кога ще си подадеш оставката, или пак трябва да правим нови митинги за заради теб като заради Пеевски? ОСТАВКА !!!
21
1
 
6
 
! Отговори
Олимпиец преди 6 години
За 10 години България от 39-то изпадна на 139 място по свобода на словото. И при това Цацата привилкал издателя на един от единствените два опозиционни вестника да му набива канчето. А и двата издателя на опозиционни вестници са разследвани от него. Пеевски купува Нова Телевизия. Но според Цацаров, Борисов и Президента Радев проблем няма! Догодина ще сме на място 200 по свобода на словото. И на дневен ред ще дойде цензурирането на Facebook. Но както и за нашите олимпийци важно е участието!
20
0
 
4
 
! Отговори
Европеец преди 6 години
Акцията по задържане на митничарите каналджии единствено е провокирана от европейски служби и правителства. Защото с нивото на корупция в митниците в частности в България като цяло е толкова голямо, че сме заплаха за европейската сигурност. Срещу 4 бона на човек през нас може да акустира и военното ръководство на ИДИЛ. Българските институции и корумпирани политици Европа ги поставя на трупчета, а народът продължава да се чуди защо е беден и гладен. Ами затова.
19
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пич, смърдиш на далавера и кражби.Връткай си врътките, че си загубеняк е ясно и без лапане не можеш да се оправиш, ама не се появявай толко често моля те, щото на народа му се драйфа от теб.
18
0
 
9
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Другари ГЕРБерасти,вървете си,крайно време е.ЕС ще ви приме с отворени обятия,такива като вас са му нужни,нали са ви учители.
17
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Корумпирани Цаци и Панирани Пановци
16
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Държавата се управлява еднолично от Бойко Борисов,Делян Пеевски,Сотир Цацаров и Ахмед Доган това БСП Герб агнешки главичики това е парлама
15
9
 
4
 
! Отговори
ах преди 6 години
До Анонимен Глупости! Лозан Панов е просто един ***!
14
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво стана с полицаите? Пуснаха ли ги вече... Най-много уволнение, а на другите дето са знаели мъмрене. После един конкурс и пак идват правилните заместници. Вместо по бързата процедура с толкова доказателства, май пак всичко ще утихне след месец.
13
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
мазен дебелак,назначен от Винету Тиквочов
12
1
 
4
 
! Отговори
E tablo преди 6 години
Vseki kmet da sloji elektronno svetlinno tablo pred kmetstvoto i tam da otchita vseki den sabranite globi v bg leva...kolko leva sa...vleznali vseki den...v kmetstvoto...