"Левски" започна кампания с фенкарти за бъдещето на клуба

Левски" стартира кампания за продажба на карти за клубна принадлежност, с които ръководството и феновете да "градят заедно бъдещето на отбора". Новата програма включва пластики в две ценови категории - "Ние сме "Левски" и "Вековен".


Първата карта струва 25 лева. Притежателите й ще ползват 10% отстъпка при пазаруване в официалния магазин на сините и ще могат да се възползва от безплатен билет за четири домакински срещи на тима през следващия сезон или мероприятия, организирани от клуба. Освен това "Ние сме Левски" ще даде право на 20% отстъпка от сезонния билет в сектор по желание.


Цената на картата "Вековен" ще варира всяка година и ще е обвързана с годините от създаването на клуба. За 2017 г. тя ще струва 103 лева. Притежателите й ще ползват 20% отстъпка в официалния магазин и 25% отстъпка от сезонен билет в сектор по избор и също ще имат право да посетят четири двубоя безплатно.




"Ако даден привърженик си закупи сезонен пропуск, опцията за безплатни билета отпада. Картодържателите ще имат предимство при взимането на пропуските за съответен мач или мероприятие, организирано от клуба, до изчерпване на наличните количества", обясниха от "Левски".


"Левски" започна кампания с фенкарти за бъдещето на клуба

© LAP.bg


В знак на уважение към най-лоялните си привърженици, които подновят сезонните си билети, клубът ще даде безплатно карта "Вековен" с 30% отстъпка от сезонния билет. Новите клубни карти ще важат за една календарна година от датата на издаването им.


"Освен принадлежността към клуба картите ще изпълняват една важна за всички ни мисия - всички приходи от закупуването на "Ние сме "Левски" и "Вековен" ще отиват за различни кампаннии на клуба и подпомагането на детско-юношеската школа. Вярваме, че с ясно поставени параметри и целенасочена кампания ще постигнем това, което всички желаем. Да видим и участваме заедно в изграждане бъдещето на клуба", призова ръководството на "Левски".

Ключови думи към статията: