При акция срещу каналджии: Граничари с белезници

Радев: Заловените работели на летището, акцията продължава
26 май 2017 10:52,
11
При акция срещу каналджии: Граничари с белезници
Снимка: архив БТА

Двама гранични полицаи са задържани при мащабна акция срещу трафиканти на бежанци в София. Това обяви вътрешният министър Валентин Радев в парламента. 

Заловените полицаи са работели на летището в столицата. Радев обяви, че в хода на акцията е намерена голяма сума пари. Акцията продължава и в момента, правят се обиски, каза министърът.

По-късно днес ще бъдат дадени подробности за точната сума открити пари и арестите.

Операцията е под ръководството на спецпрокуратурата, в нея са включени и експерти от ДАНС, СДВР и от вътрешния отдел на МВР.

Акцията е стартирала късно снощи, когато са били ударени трафиканти на бежанци на бул. "Александър Стамболийски" в София. Eдин служител на гранична полиция е бил хванат в момент на договаряне на сума за трафик. Задържани са и двама чужди граждани без лични документи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
40
 
! Отговори
24ч преди 6 години
Не се притеснявайте граждани на Републиката. Ще ги задържат за 24ч нали все така правят. После делото ще се протака 3-4г и накрая ще кажат че нямало докаьателства или свидетели.Толкова саката съдебна система няма по светта. Всеки краде а тези 240 в НС най-много
7
0
 
41
 
! Отговори
бивш граничар преди 6 години
преди време беше понижен директора на Гранична полиция и пратен именно да оглави РДГП Айрогара София именно за прикриване на контрабанди канали следващия за ссделка с трафиканти за превоз на мигранти .С това не професионално ръководствона гранична полиция се срива крехкия имидж на реформираните Гранични войски .
6
0
 
41
 
! Отговори
... преди 6 години
четох краткото описание на схемата от спец прокурора и ми се стори толкова наивно. нима тези хора вярват, че двама гранични полицаи могат сами да прекарват хора през летището без участието на други?! това е абсурд! може да стане веднъж с много късмет, но системно е невъзможно! участват много повече хора.
5
1
 
37
 
! Отговори
Заради шока преди 6 години
Да бъдат обезвъзмездени с голяма сума пари и изпратени да си лекуват стреса на Канарските острови.
4
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Смъртна присъда ВЕДНАГА.
3
1
 
47
 
! Отговори
факт преди 6 години
Не е възможно само двама да са участвали в трафика,системата е такава че цялата смяна участва иначе не е възможен трафик,така че работата още не е свършена за да се хвалят.
2
1
 
41
 
! Отговори
Si преди 6 години
Bravo asker!
1
2
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За мен ще е новина,ако има поне едно престъпление, без участието на държавен служител. Но вече поне разбрах, защо са толкова много стресирани на работното си място. Просто занимавайки се с какви ли не престъпления, идва момент, в който не знаят от къде ще им дойде и това поражда стрес. Затова пенсия на тридесет години и по двеста заплати накуп.