Кметът на Асеновград е задържан при акция на ДАНС

Задържани са още няколко души, босове на фирма
25 май 2017 15:34, Анисия Иванова
14
Кметът на Асеновград е задържан при акция на ДАНС
Архив: Булфото

Кметът на община Асеновград д-р Емил Караиванов е бил задържан при акция на ДАНС и специализираната прокуратура, съобщи bTV.

Още по темата

До обяд той е бил на работа в администрацията, а след това заявил, че отива в Пловдив, защото го викат за справка.

Освен него са задържани още няколко души, по непотвърдена информация собственици на асеновградска фирма.

Миналата седмица беше арестуван и главният архитект на община Асеновград. - Константин Атанасов, за вземане на подкуп от 8 000 лв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Методи Методиев преди 6 години
Тоя кмет е гъзолииник а доколкото се отнася за комонистите ограбиха хазната със цел българия да не е турция фмомента малумници прости а наи интересното е кои сложи темелков замесник кмет манаха го от шев на полицията и кво стана нареди се на 3пъти по добро местенце ПОЗДРАВИ ОТ ЮАР
11
0
 
2
 
! Отговори
Хех преди 6 години
Напълно Ви подкрепям. Дано не се "само" обеси в килията преди процеса. Ако е замесен в нещо сериозно вероятно ще завърши точно така. А архитекта - да му се чуди човек за 8000лв. Други които откраднаха милиарди си връткат шишчета на барбекюто и си тананикат "моме Калино", но тоя с 8000 - Изгоря сиромаха.
10
1
 
6
 
! Отговори
Вътрешен преди 6 години
КОгато някой стане неудобен, се изваждат реални доказателства за престъпления, извършени от него, и човекът бива арстуван...Но не защото е престъпник, а защото е неудобен за властта престъпник :))))
9
4
 
6
 
! Отговори
Мучачос преди 6 години
Кмета ако е комунист,виновен е,защото всички комунисти са клептомани, интересчии,нагаждачи.Щом комунистите още се натискат за властта,значи има още за крадене.
8
2
 
7
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
Чакайте сега... Как тъй го викат "за справка" и го арестуват. Аз затова никога не се вързвам на "справките" на полицаите. Който иска "справка" да си я намери;))) Аз не я давам! Навремето при такива "справки" са изчезвали безследно хора, а при "Борисов 3" това е повече от възможно.
7
0
 
16
 
! Отговори
Хой преди 6 години
Споко, мярка за неотклонение- подписка.Знаем го нашето " правосъдие".
6
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хайде с голямата метла и на предсрочни избори !
5
2
 
13
 
! Отговори
Имигрант преди 6 години
Срам, срам, срам. А и на Европейци се правим.Ганьовищина.
4
3
 
18
 
! Отговори
ХА... преди 6 години
ЗАЩО МАЛКО МИ ПРИЛИЧА НА ЗАДЪРЖАНЕТО ОТ ЦВЕТАНОВ НА НЯКОИ ХОРА И ПОСЛЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ПЛАЩА ЗА НЕПРАВИЛНАТА ПРИСЪДА ОТ СТРАТБУРГ
3
0
 
26
 
! Отговори
Чудесно преди 6 години
Чакаме присъди!!!
2
17
 
14
 
! Отговори
до Цецо Цв. преди 6 години
Кметът е въртоглав комунист, подкрепен БСП, ПК"Екогласност" и др. комунистически партии. Проверявай преди да пуснеш фалшивата новина. Нормално е за едно кому_не да краде, то при тях е болестно състояние, собствената си каса обраха, а какво остава, ако ги избереш за пост.
1
9
 
35
 
! Отговори
Цецо Цв. преди 6 години
Ние не крадем а си взимаме каквото ни трябва. Това са Невидимите резултати от нашето Успешно управление. Гласувайте за нас, и гащите ще ви свалим. Разбира се, с финес. Ваш Цецо.