Сълзи и отдаденост! Томас – най-малкият фен на Ferrari

Светът полудя, след като го видя да плаче за отпадането на Райконен
15 май 2017 14:15, Красимир Ангелов
11
Сълзи и отдаденост! Томас – най-малкият фен на Ferrari
Снимкa: Ferrari

От дълго време в света на спорта не е имало малчуган, който да получава толкова медийно внимание, като Томас, който вчера трогна милиони фенове на Формула 1, след като се разплака с глас при отпадането на Кими Райконен след инцидент в първия завой на Гран при на Испания.

Томас е заклет фен на Ferrari и понесе тежко инцидента на финландеца. Но пък тази случка беше използвана перфектно от PR отделите на Скудерията и Формула 1. Напълно в духа на предстоящото отваряне на световния шампионат към феновете, Томас и семейството му бяха издирени на трибуните и бяха поканени в моторхоума на Ferrari, където момчето се срещна с Кими. Разбира се вече щастлив и ухилен до уши.

А за да е щастието пълно, малко по-късно Томас беше на алеята пред боксовете, точно под подиума, от който другият пилот на Ferrari Себастиан Фетел го опръска с шампанско. След срещата с Райконен, 6-годишният Томас се сдоби с нова шапка на Ferrari, при това с автограф на Кими, тъй като се оказа, че предишната шапка на момчето от Амиен е дело на нелицензиран производител на артикули.

Сълзи и отдаденост! Томас – най-малкият фен на Ferrari
Снимкa: Ferrari

Цялото семейство на Томас са фенове на Скудерията – дори котката им е кръстена на Михаел Шумахер. Страхотна история, която дори успя да засенчи второто място на Фетел и битката му с Люис Хамилтън, който взе втората си победа за годината и съкрати аванса на германеца на 6 точки в битката за титлата.

Още снимки от срещата вижте в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
1
 
! Отговори
Тинев преди 6 години
Децата са искрени!При тях няма фалш!П.П.Честно, като го гледах как плаче и на мен ми текнаха сълзите.Защо не си оставаме деца: честни, искрени, открити?Или както са казали французите: c'est la vie
9
3
 
0
 
! Отговори
mimi преди 6 години
И аз имам котка казва се Себастиан Фетел кръстих я така защото я возих в кола в един кашон и понеже е рижава ми заприлича на Фетел иначЕ не го харесвам като жаба е Спортните аксесоари всичките ми са менте ДА ВИЖДАТЕ ДА РЕВА Тая женаму Минту родили вече предложих на Кими да го кръсти момичето с мойто име Аз му дадох идеята за второ дете а за първото се обзаложих че ще е момиче Веднъж си писахме с бившата му жена Джени коментирахме Минту е много надута тая Джени не *** кефи :)))))
8
1
 
6
 
! Отговори
Жоро преди 6 години
Браво!
7
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
аз съм фен на Ким Ир Сен и неговите бързи ракети
6
13
 
4
 
! Отговори
аз-ът преди 6 години
Целия свят се разплакал.... Фейсбук ***-либералки... Нищо против детенцето, ама чак пък такива драми бе
5
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
и аз съм фен на Кими, не на Скудерията!
4
2
 
4
 
! Отговори
niki преди 6 години
А за феноветете на McLaren какво да кажем.... :(
3
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
само червения бик
2
37
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Малък глезен пикльо! Точно П по него ли полудя светът? Каква трагедия
1
38
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Смени отбора малък! Ферари освен служебни титли друго не печели!