Патриоти в поход към НС: В любов и в омраза, заедно и разделени

И са откровени – няма значение дали ще гласуват с леви или десни
27 мар 2017 13:30,
86

Със заявка за силен резултат Обединените патриоти тръгват към 44 НС. С амбиция за нещо повече от "златен пръст" или коалиционен партньор в управляващото мнозинство патриотите се целят във властта. И са откровени - няма значение дали ще гласуват с левите или с десните.

Любов и омраза. Така могат да се опишат взаимоотношенията между заелите патриотичния сектор политици.

Бившият главен редактор на вестник "Демокрация", впоследствие PR на "Мултигруп", кандидат-монархист, до припознал се като националист Волен Сидеров. Той е кум на Валери Симеонов, който пък е сред учредителите на СДС в Бургас, става Атакист, а после прави своя патриотична организация.

Волен Сидеров, Валери Симеонов, Красимир Каракачанов и една патриотична драма – вижте във видеото на Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
0
 
! Отговори
Баладжията преди 7 години
До жилязо купувамКакво означава квалифициран тогава? Политик не е професия.
61
0
 
4
 
! Отговори
жилязо купувам преди 7 години
Бивш Търговец на Скрап какъвто е Валери Симеонов що не го вкарата направо на местото на Борисов , така или иначе доста неквалифицирани за тази цел хора са управлявали Държавата
60
1
 
3
 
! Отговори
Батко ви преди 7 години
А както говориш е ясно, че никога не си и подушвал как се прави бизнес в България. Опитай се да създадеш 3-4-10 работни места, плащай осигуровки, ДДС-та, корпоративен данък, данък дивидент, такси, макси, комисионни, застраховки и прочие няколко години в нашата икономическа среда! И ще видиш, че нещата не са толкова лесни. Едно е да кажеш, ще взимаме повече пари от работещите и работодателите, но друго е да си на тяхно място. Трудно се изкарват пари, след като те обръснат 10-на пъти.
59
0
 
1
 
! Отговори
Krom преди 7 години
До Анонимен 73 - не бе братче, гледал го е в "Смело сърце". Обаче, бърка Шотландия и Шопландия. Jus Primae Noctis. А "наместника" е една традиционно българска титла през Средновековието. Така пише във Властелина на пръстените. Просто момчето си е просто. Не търси разум в последователите на Волен. Мечти за "реванш" спрямо онези с възможностите. Защо да четеш? Волен ще ти каже каквото трябва.
58
0
 
1
 
! Отговори
Батко ви преди 7 години
Искам да отговоря преди всичко на Атакиста:- Човек, много добре звучат точките от програмата, които декламираш, но наистина всичко е по- скоро популизъм. 1.Варианти да се вдигнат пенсиите има, но трябва да се спрат кражбите от политици и администрация /разбирай невъзможно/. 2. Относно плоския данък- има една статия на Института по пазарна икономика- прочети я! Ясно обясняват ползите от ниските данъци. 3. Това за икономическата полиция и затворите е хубаво, но го чакаме 25 години вече-тц забрави
57
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
голямото изнудване започва герб се отърва от сдс сега се закачи на така нареченитепатриоти за нас обаче няма нищо да се подобри крадене до лятото на 2018 когатоса следвщите избори
56
1
 
6
 
! Отговори
Положително преди 7 години
Единствено ме радва , че дпс вече не са в челната тройка, ама като ви гледам постовете против патриотите се си мисля че вас дпс трябва да ви управлява , или дост може би. Айде плюите още
55
1
 
2
 
! Отговори
Krom преди 7 години
До АТАКИСТ - бях решил да не ти отговарям, обаче ти вярно си много ***. И докато върви това изтребление на интелектуалци, за което ти намекваш, вероятно ти и други "групенфюрери" ще облечете черни дрехи и ще ловите "капиталистите". Е да ти кажа, като чета постовете ти, се смея със сълзи. Долавям "неудоволетворението" на провинциалното момченце от гадните типове в града - примерно - Ай Ти-та които са учили. А виж, вие простите да не сте по малко? Заслужаваш си и "лидера" и "идеите". Честно.
54
3
 
1
 
! Отговори
пенсионер преди 7 години
До АнонименПри премахване на плоския данък, в България рязко ще намалеят хората с големи заплати.Собствениците на фирми и предприятия ще плащат официално на служителите си по-ниски заплати, но ще ги компенсират по друг начин.Доказано е че за ниско развити страни(като нашата)пропорционалния данък не е за предпочитане.Даже твърдят че ще има по-малко приходи от данъци.
53
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега и Боко ще се гушне с Волен. Трябва му "ЗЛАТНИЯ МУ ПРЪСТ" и е готов на всичко. А симитлийският кмет ревнува, ревнува...
52
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЕВРОПА НЕ СЕ ЗАНИМАВА С НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКИ ПАРТИИ. ЗАТОВА ЗА "ПАТРИОТИТЕ" ВСИЧКИ ВРАТИ В ЕС СА ПЛЪТНО ЗАТВОРЕНИ.
51
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТОЗИ ПЕНСИОНЕР ЗАЩО СЕ ЗАНИМАВА С НЕЩА, ЗА КОИТО НЯМА ИНТЕЛЕКТУАЛЕН КАПАЦИТЕТ?В Германия налозите стигат до 36 % и още никой не е избягал. Пък и АйТи специалистите в Европа с лопата да ги ринеш.
50
2
 
4
 
! Отговори
Хитър Петър преди 7 години
Атакисте, нали Атака мразеше НФСБ, как така се гушнахте сега? Нали Валери Симеонов беше предател, а патриотите бяха псевдопатриоти? Как така се гушна Волен с ужким предателите? Цялата коалиция станахте предатели.
49
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Partiq Vuzrajdane e novata patriotichna sila! Obedinenite patrioti sa paterica i pak shte budat takava.
48
2
 
4
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
пенсио 1во банките ще си вземат лихвата, но няма да я плащат младите семейства а държавата. 2ро ще напуснат един определен брой АЙ ТИ-та и след като намалеят работодателите ще вдигнат заплатите на 5000 лв бруто така че пак ще взимат 3000 чисто. (пазарна икономика 1ви курс) 3то ще се създаде силна икономческа полиция така че 1 стотинка да не можеш да скриеш от държавата. Който се усигорява на мин заплата под лупа къде и колко харчи. Ако трябва и нови затвори за тарикати ще се построят! Доволен?
47
1
 
2
 
! Отговори
До АТАКИСТ преди 7 години
Знаеш ли кои са произлезли от атакистите?
46
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На това му викат турлю-гювеч!
45
3
 
6
 
! Отговори
пенсионер преди 7 години
До АТАКИСТА ти през това време ще викаш колко е велик Волен и ще люпиш семки.Как ще накараш частните банки да дават безлихвени кредити?Кой АЙ ТИ специалист ще остане в България при този 40% данък?Мислиш ли че някой ще приеме закон, за тези които взимат над 10000лв.данъка да е 20%и колко от тях ще обявят че заплатата им е такава.На другия ден вече ще взимат 9999лв.Ето с такива глупости мътат главите на хората.
44
6
 
5
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
БСП предлага безлихвени нови жилища за млади (български, работещи) семейства. Националистите предлагат мин пенсия 300 лв. Питаш от къде ще дойдат парите? Премахване на плоския данък. Бачкаш в София АЙ ТИ, в телевизия, мениджър или др фирма и взимаш 3000лв данъка ти да е 1200!Ей от там ше дойдат парите
43
4
 
6
 
! Отговори
пенсионер преди 7 години
До Анонимен-45Никой не се опитва да плюе по патриотичните идеи.Само че си намерете достойни лидери,а не бивши доносници и руски мекерета.Като слушах налудничавите обещания на Корни,се сетих за подобните такива на Сидеров.То не беше сваляне на знамето на ЕС,не бяха обещания за национализация,за големи пенсии и по-големи заплати.И как така се случи че нито Корни, нито Сидеров казаха как ще се случи и от къде ще дойдат парите.За тези популистки похвати иде реч.

Спонсорирани публикации