Красавици с наднормено тегло? Не момичета, а коли!

Вижте 5 супер тежки кабриолета, които можеш да купиш в Европа
Обновена: 21 мар 2017 17:35 | 21 мар 2017 17:30, Красимир Ангелов
1
Красавици с наднормено тегло? Не момичета, а коли!
Снимка: AutoMedia.bg

Въпреки "наднорменото" си тегло, тези коли остават страшилища на пътя.

SUV моделите са тежки и всички сме приели този факт, но когато стане въпрос за спортни автомобили, нагласата на потребителите е диаметрално противоположна – те трябва да бъдат възможно най-леки. С течение на времето обаче, се оказва, че производителите допускат изключения от правилото, особено в сегмента на кабриолетите.

В тази връзка AutoMedia.bg ви представя петте най-тежки кабриолета, които човек може да открие на европейския пазар. Интересното е, че в някои случаи тези коли са по-тежки не само от версиите с твърд покрив, но и от модели от SUV класа.

Разбира се, всичко това не означава, че тези пет коли са бавни. Напротив, те са доста бързи, но в случая това се дължи на голям двигател, който успява да преодолее ограниченията, поставени му от теглото. Всеки един от тези автомобили е способен на се ускори до 100 км/ч за под 5 секунди, все пак. Оказва се, че високото тегло не пречи на скоростта. Стига да не говорим за завои, разбира се.

Вижте тези красавици в AutoMedia.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: кабриолетколи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бе и да са леки тия кабриолети, Бат Минко като натовари 5-6 моми да ги води някъде да му свирят на мандолината, тия кабриолети пак ще понатежат доста. Но Бат Минко е печен, на него това не му пречи, важното е свирня на мандолината да има.