Само агитка на "Левски" ще присъства на волейболното дерби за купата

От съображения за сигурност в зала "Универсиада" няма да има гостуваща агитка

© LAP.bg

От съображения за сигурност в зала "Универсиада" няма да има гостуваща агитка

Волейболното дерби между "Левски" и ЦСКА от четвъртфиналите за Купата на България ще се играе на 7 март от 19.00 часа, а в столичната зала "Универсиада" ще присъства единствено агитката на сините, които са домакини на двубоя.


От "Левски" обявиха, че по разпореждането на СДВР агитка на червените няма да бъде допусната в залата, тъй като според органите на реда има прекалено голям риск от стълкновения.


"В "Универсиада" няма нужните условия за създаването на буферни зони, на практика липсват и отделни входове за две агитки, които да са на достатъчно безопасно разстояние", допълват сините.




Билетите за двубоя бяха пуснати в продажба днес в мрежата на "Тикетпро". Пропуските са на цени от 10 лева, а деца и пенсионери ще влизат срещу 5 лева.


Това ще е третото вечно дерби във волейбола през този сезона. Първото беше през есента в зала "Васил Симов", като от съображения за сигурност мачът се игра пред празни трибуни.


Миналата седмица се състоя вторият шампионатен мач между "Левски" и ЦСКА. Двата отбора за пръв път се срещнаха в зала "Арена Армеец" и събраха рекордните за първенството 5000 зрители.


Фотогалерия: Шоуто с марка "вечно дерби", което постави нови стандарти във волейбола >

Ключови думи към статията: